ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Σύγχρονος Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Αργυροπούλι

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2017 22:05
«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αναβαθμίζει το επίπεδο νηπιακής και προνηπιακής αγωγής στο Αργυροπούλι», δήλωσε χθες στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αναβαθμίζει το επίπεδο νηπιακής και προνηπιακής αγωγής στο Αργυροπούλι», δήλωσε χθες στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης

Ένα σημαντικό έργο που αφορά στα παιδιά της προνηπιακής και νηπιακής ηλικίας στο Αργυροπούλι Τυρνάβου είναι πλέον πραγματικότητα. Πρόκειται για το νέο κτίριο του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αργυροπουλίου που εγκαινιάζεται από τη δημοτική αρχή Τυρνάβου μεθαύριο Κυριακή στις 10.30 το πρωί.

Το έργο αρχικά χρηματοδοτήθηκε από το Ε.Π. «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013»– Άξονας Προτεραιότητας 4 «Προσέγγιση LEADER» με συνολικό προϋπολογισμό 90.000 ευρώ.

Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τυρνάβου και η δημοπρασία του έγινε το 2015 με μειοδότη την εταιρία Γ. Ρουπακιάς Κατασκευαστική με έκπτωση 8,10%.

Επιβλέπων στο έργο ήταν ο μηχανικός του Δήμου κ. Νίκος Παπαδούλης .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου και διακοπή εργασιών οφείλονται στη μεταφορά της χρηματοδότησης του έργου από τον Άξονα 4 του ΠΑΑ 2007 – 2013, στο Μέτρο 19 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020.

Πρόκειται για ένα κτίριο που παραχωρήθηκε δωρεάν στον Δήμο Τυρνάβου από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αργυροπουλίου «Η Δήμητρα». Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του και φιλοξενεί είκοσι και πλέον παιδιά οικογενειών από το χωριό.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου εμφανώς ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση του έργου τόνισε ότι η ολοκλήρωση του Κέντρου Φροντίδας Παιδιών – Βρεφονηπιακού Σταθμού Αργυροπουλίου σημείωσε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες σε επίπεδο προνηπιακής και νηπιακής αγωγής, ώστε τα νήπια του Αργυροπουλίου να στεγάζονται σε ένα αξιοπρεπή, σύγχρονο και λειτουργικό χώρο.

Ο κ. Σαρχώσης σημείωσε επίσης ότι για την ολοκλήρωση του έργου υπήρξε άψογη συνεργασία Δήμου Τυρνάβου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ευχαριστεί προσωπικά τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, που με τη συμβολή του ξεπεράστηκαν τα όποια ζητήματα, έτσι ώστε την ερχόμενη Κυριακή να παραδίδεται προς χρήση το κτίριο.

Ο κ. Σαρχώσης έκανε επίσης αναφορά στον πρώην δήμαρχο κ. Νίκο Μαλάκο για την προώθηση του έργου και στον πρώην πρόεδρο της Τ.Κ. Αργυροπουλίου κ. Στέλιο Τριανταφύλλου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass