Φαρμακοϋπάλληλοι Λάρισας: Συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2015 16:36

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φαρμακοϋπαλλήλων Ν. Λάρισας, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, «αποφάσισε τη συμμετοχή του Σωματείου στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο που καλεί το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και το ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 10/6 και ώρα 8 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία.

Συμμετέχουμε με αιτήματα που αφορούν όλους τους εργαζόμενους σε φαρμακεία, φαρμακαποθήκες, εργοστάσια φαρμάκων και καλλυντικών, απαιτώντας: Να υπογραφεί άμεσα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με πάτωμα την ΣΣΕ του 2009, με υποχρεωτική ισχύ για κάθε εργοδότη του κλάδου. Να σταματήσει τώρα η αδήλωτη εργασία και οι απλήρωτες υπερωρίες. Καμία πρόσληψη με ελαστικές μορφές απασχόλησης.

Διεκδικούμε μαζί με τους εργαζόμενους κάθε κλάδου και όλης της χώρας :  Αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Άμεση επαναφορά με νόμο του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ, κατάργηση του άθλιου διαχωρισμού των νέων εργαζόμενων.  Κάλυψη όλων των απωλειών. Αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων εργασίας. Κατάργηση των αντεργατικών νόμων. Ουσιαστική προστασία όλων των ανέργων. Να μην υπογραφεί καμιά νέα συμφωνία σε βάρος του λαού.

Ταυτόχρονα καλούμε τα μέλη του Συλλόγου αλλά και κάθε εργαζόμενο του κλάδου σε Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 8/6 και ώρα 9:15 μ.μ., στην αίθουσα Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι εξελίξεις που αφορούν εργασιακά θέματα, ασφαλιστικό και ΤΕΑΥΦΕ, η στάση του Συλλόγου και σχεδιασμός δράσης του κλπ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass