ΕΠΑΦΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Ολοκλήρωσε με τους φορείς ο ΣΥΡΙΖΑ

*Συνάντηση και στο Δημαρχείο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2017 15:58

Για τους στόχους του αναπτυξιακού συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 10 και 11 Οκτωβρίου, τα οργανωτικά της εκδήλωσης και τις δυνατότητες παρέμβασης που θα τους δοθούν ενημέρωσαν χθες μέλη του κυβερνητικού κλιμακίου που περιοδεύουν στη Θεσσαλία, τους εκπροσώπους τοπικών φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση στο ξενοδοχείο ‘’Μετροπόλ’’ μετείχαν στελέχη από την Αθήνα, ο Θαν. Ζαχαρόπουλος και ο Πέτρος-Λινάρδος Ρυλμόν καθώς και στελέχη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από την πλευρά των φορέων ανταποκρίθηκαν ο πρόεδρος Αχ. Νταβέλης και η διευθύντρια του ΣΘΕΒ Έλενα Καματέρη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημ. Αδάμ και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας Ν. Παπαγεωργίου συνοδευόμενος από μέλη της Δ.Ε . Παρότι προσκλήθηκαν δεν έδωσαν το παρών το ΓΕΩΤΕΕ, το Οικονομικό Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος κ.α.

Χθες το βράδυ οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι θα ταξίδευαν για τον Βόλο, ενώ νωρίτερα είχαν προγραμματισθεί στη Λάρισα επισκέψεις τους στα γραφεία του δημάρχου Απ. Καλογιάννη και ακολούθως του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού. Σήμερα θα συνεχίσουν με επαφές στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου αναμένεται να οριστικοποιηθεί στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας ενώ κατά τα φαινόμενα οι εκδηλώσεις του θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο ‘’Divani’’. Με την κορύφωσή του που αντιστοιχεί στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα να μεταφέρεται στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου.

*Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκαν οι περιοδείες, ενόψει του συνεδρίου, του κλιμακίου της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στους περιφερειακούς δήμους του νομού, με συνάντηση στο Δημαρχείο Κιλελέρ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, το κλιμάκιο του κόμματος αποτελούσαν ο γραμματέας της ΝΕ Π. Παπαγεωργίου, ο αναπληρωτής Β. Ζωγράφος και τα τοπικά στελέχη Στ. Σαΐτης, Στ. Γούσης και Μυρτώ Παπακωνσταντίνου. Τους υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλος και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρ. Κομήτσας, οι αντιδήμαρχοι Β. Βισβίκης, Κ. Φιλιππούλης, Χ. Τσιχίτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των αγροτικών συνεταιρισμών Νίκαιας και Πλατυκάμπου, Αν. Ρεντζιάς και Γιαν. Κουκούτσης αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΚΔΕΚ Αχ. Χατζούλης και η δημοτική σύμβουλος, Ζ. Ανυφαντή. Οι οικοδεσπότες αναφέρθηκαν στην έλλειψη υποδομών που παρατηρούνται στην περιοχή τους, τόσο σε κεντρικούς οδικούς άξονες, όσο και στην αγροτική οδοποιία, καθώς και σε συνδετήριους οδικούς άξονες μεταξύ των χωριών αλλά και των πολλών επιχειρήσεων που υφίστανται εντός των ορίων του δήμου. Ιδιαίτερη αναφορά αλλά και προτάσεις υπήρξαν για τον εμπλουτισμό του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα, την εμφάνιση νιτρικών στο πόσιμο νερό περιοχών του δήμου, καθώς και στην ανάγκη παρεμβάσεων στην οδό Βόλου, αλλά και στην υλοποίηση της παράκαμψης Φαρσάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass