Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Προτεραιότητα στην αναβάθμιση του αρδευτικού δικτύου του ν. Λάρισας

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2017 22:35

Παρεμβάσεις στις αρδευτικές υποδομές του Δήμου Κιλελέρ, στον ομώνυμο οικισμό επιθεώρησε χθες το πρωί, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τα αρδευτικά έργα σε μία κατ’ εξοχήν αγροτική περιοχή όπως είναι ο Δήμος Κιλελέρ, είναι έργα σημαντικά, έργα πνοής που συμβάλλουν τα μέγιστα τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες στον νομό Λάρισας. Παράλληλα όμως, προσφέρουν και την απαιτούμενη αντιπλημμυρική θωράκιση. Επισκεφτήκαμε σήμερα το Κιλελέρ για να δούμε τις εργασίες καθαρισμού ενός μεγάλου αρδευτικού καναλιού, ενώ αντίστοιχα έργα θα επεκταθούν σύντομα και σε άλλα μεγάλα αρδευτικά κανάλια. Ως Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δίνουμε και θα δώσουμε ακόμη περισσότερη βαρύτητα στις ανάγκες της περιοχής του νομού Λάρισας, σχεδιάζοντας τη διαπλάτυνση, αναβάθμιση και τη δημιουργία ενός σύγχρονου αρδευτικού δικτύου που θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των καλλιεργητών. Σύντομα θα υπάρξει δε, μία δίκαιη κατανομή των αρδευτικών τελών, διότι αυτά τα έργα είναι ανταποδοτικά. Δεν μπορεί κάποιοι να πληρώνουν και κάποιοι όχι αρδευτικά τέλη. Θα υπάρξει παρέμβαση και λύση στο θέμα. Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί με την Περιφέρεια και τους δήμους με στόχο τη στήριξη του αρδευτικού δικτύου της περιοχής μας».
Στο πλευρό του κ. Κόκκαλη ήταν ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Βάιος Βισβίκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο και πρώην δήμαρχος κ. Ρίζος Κομήτσας, ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κιλελέρ Αποστ. Κοντογιάννης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass