ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Έδωσαν καπάκια πήραν αμαξίδιο

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2015 7:08

 

 

Παιδιά της Λάρισας, κατάφεραν ένα μεγάλο κοινωνικό στόχο, στον οποίο είχαν ταχθεί να φέρουν εις πέρας με υπομονή και επιμονή, για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να προσφέρουν στα άτομα με ειδικές ανάγκες της πόλης μας.

Καπάκι- καπάκι, από τα πλαστικά μπουκάλια που χρησιμοποιούσαν, μάζευαν το καθένα από αυτά, για να καταλήξουν να συλλέξουν την απαραίτητη ποσότητα που θα τους οδηγούσε στον τελικό στόχο, στην προμήθεια ενός αναπηρικού αμαξιδίου, για να το προσφέρουν στον Πανθεσσαλικό Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών, που εδρεύει στη Λάρισα.

Ο λόγος για μαθητές του δημοτικού σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη, οι οποίοι με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, περήφανοι και χαρούμενοι έφτασαν στον τελικό προορισμό τους, χθες στα γραφεία του Συλλόγου, με το αναπηρικό αμαξίδιο.

Τους περίμεναν ο πρόεδρος του Πανθεσσαλικού Συλλόγου κ. Αθαν. Πατσιούρας και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπου τους ευχαρίστησαν για την ευαισθησία τους, ενημερώνοντάς τους ότι το αμαξίδιο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Συλλόγου, ο οποίος αριθμεί σήμερα 1.200 μέλη.

Ο κ. Πατσιούρας υποστήριξε ότι αντίστοιχες δράσεις μαθητών, είχαν ως αποτέλεσμα να ενισχυθεί ο Σύλλογος με άλλα τρία αναπηρικά αμαξίδια, μέχρι σήμερα.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο προγράμματος ανακύκλωσης που προωθεί η εταιρεία FMS Αφοί Φλώρου «Ανακύκλωση», η οποία και λαμβάνει τα πλαστικά καπάκια, για να προσφέρει το αναπηρικό αμαξίδιο.

Με το μήνυμα «Μη ξεχνάς, το καπάκι μην πετάς», φιλοδοξείται να γίνει συνείδηση όχι μόνο η χρησιμότητα μια τέτοιας δράσεις, αλλά παράλληλα και η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, από τη ρίψη πλαστικών ειδών.

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass