ΠΡΟΤΥΠΟ και στα ΕΠΑ.Λ.

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2017 15:29

Το Νέο ΕΠΑ.Λ… έφερε στη Λάρισα και ένα νέο φροντιστήριο, το ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑ.Λ.! Ένα φροντιστήριο αποκλειστικά για τους μαθητές όλων των ειδικοτήτων των ΕΠΑ.Λ.!
Η ιδέα για ένα φροντιστήριο που θα ασχολείται αποκλειστικά με τα ΕΠΑ.Λ. υπήρχε στο μυαλό των ανθρώπων του φροντιστηρίου ΠΡΟΤΥΠΟ από την αρχή της επιτυχημένης πορείας του. Η υλοποίησή του όμως ήρθε αφού μελέτησαν τη δομή και τη λειτουργία των ΕΠΑ.Λ και αυτό που δημιούργησαν αποτελεί μια υπεύθυνη και σοβαρή πρόταση προς τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Ο υπεύθυνος του ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑ.Λ., Σιαφάκας Γιώργος, προετοιμάζει μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑ.Λ. για περισσότερα από 10 χρόνια και οι επιτυχίες των μαθητών του αγγίζουν το απόλυτο. Οι συνεργάτες καθηγητές των ειδικοτήτων είναι έμπειροι καθηγητές, με υψηλό επίπεδο σπουδών στην επιστήμη τους και με χρόνια εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας και μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων των ΕΠΑ.Λ. Επίσης όλοι οι συνεργάτες καθηγητές είναι σε θέση να υποστηρίξουν και να δώσουν βοήθεια και σε επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή μετά την επιτυχία των μαθητών του φροντιστηρίου στις πανελλήνιες εξετάσεις. Αυτή η προοπτική της μακροπρόθεσμης συνεργασίας και υποστήριξης των μαθητών αποτέλεσε ένα σημαντικό κριτήριο κατά τη φάση της επιλογής των συνεργατών του φροντιστηρίου!

Στο εκπαιδευτικό πλάνο του ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑ.Λ. περιλαμβάνεται εκτός από τη Γ’ Λυκείου και η Α’ και η Β’ Λυκείου με σκοπό τη δημιουργία στέρεων βάσεων, κάλυψη κενών και προετοιμασία μαθημάτων ειδικότητας, πάνω στις οποίες θα στηριχθεί η υπέρβαση που θα γίνεται στη Γ’ Λυκείου για να μπορεί ο κάθε μαθητής να επιτύχει χωρίς αμφιβολία τους στόχους του.
Στο ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑ.Λ.:
 Έχουν δημιουργήσει έναν υπερπλήρη οδηγό σπουδών αποκλειστικά για μαθητές ΕΠΑ.Λ.
 Τα τμήματα αποτελούνται μόνο από μαθητές ΕΠΑ.Λ. και τα μαθήματα γίνονται σε χώρο που διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα το ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑ.Λ.
 Πιστεύουν πολύ στον θεσμό των ΕΠΑ.Λ. και τρέφουν απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό στους μαθητές που επέλεξαν τον δρόμο προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω των ΕΠΑ.Λ.
Έχουν σαν όραμα να δημιουργήσουν ένα νέο φροντιστήριο που θα δίνει στους μαθητές των ΕΠΑ.Λ. της πόλης μας κάτι παραπάνω από αυτό που γνώριζε η Λάρισα μέχρι σήμερα.
Το φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑ.Λ. εδρεύει στον 3ο όροφο του κεντρικού διδακτηρίου του φροντιστηρίου ΠΡΟΤΥΠΟ, στην Παπαναστασίου 56 και Παπακυριαζή Τ: 2410-560902. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά.
Το φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ διαθέτει επιπλέον 4 εκπαιδευτήρια:
Νέας Πολιτείας: Σικελώτη 38, Τ: 2414-000978
Νεάπολης: Καραολή Δημητρίου και 1ης Μεραρχίας, Τ: 2414-000563
(Νέο)Οδού Βόλου: Βόλου 4,Τ: 2410-560902
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Χ., ΓΙΑΛΑΜΑΣ Κ., ΔΗΜΟΥ Α., ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Γ., ΚΟΦΙΝΑΣ Σ., ΚΡΕΜΑΣΤΑΣ Γ., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ., ΣΙΑΦΑΚΑΣ Γ., ΤΑΜΠΟΣΗ Β.
www.protypolarisa.gr|info@protypolarisa.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass