ΣΤΗΝ 82η ΔΕΘ

Ενημερωτικό περίπτερο του Ανοιχτού Πανεπιστημίου

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2017 15:36

Για πρώτη φορά φέτος, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών, τις παροχές προς τους φοιτητές του, το ερευνητικό έργο και τη φιλοσοφία του Ιδρύματος, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη θέση 19 (stand 19), στο περίπτερο 14 (pavilion 14) της 82ης Δ.Ε.Θ.

Ο χώρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην 82η Δ.Ε.Θ., σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου και κατασκευάστηκε από αρχιτέκτονες-μηχανικούς που φοιτούν στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και οι οποίες άντλησαν την έμπνευσή τους από την εμπειρία των σπουδών τους στο Ίδρυμα.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, τα μέλη του διδακτικού προσωπικού του Ιδρύματος θα υλοποιούν παρουσιάσεις και βιωματικά εργαστήρια, ανοικτά για το κοινό.

Στους ενδιαφερόμενους δίνεται δυνατότητα προγραμματισμένων συναντήσεων στον εκθεσιακό χώρο του ΕΑΠ, ώστε να ενημερωθούν πλήρως, χωρίς αναμονή, για τα προγράμματα σπουδών και τις παροχές προς τους φοιτητές. (Περισσότερες πληροφορίες στo σύνδεσμο https://goo.gl/bKPEjG).

Με την ευκαιρία, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθηγητής Βασίλης Καρδάσης, δήλωσε:

“Φέτος η παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 20 χρόνων προσφοράς του Ιδρύματος. Το ΕΑΠ είναι το μόνο ελληνικό δημόσιο πανεπιστημιακό ίδρυμα που ειδικεύεται, και μάλιστα από τον ιδρυτικό του Νόμο, στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Τα Προγράμματα του Πανεπιστημίου μας απευθύνονται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, σε εργαζόμενους, σε όσους έχουν δυσκολία διευθέτησης του χρόνου τους, σε γονείς, σε ανθρώπους που είναι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών και σε όλους όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν σε ένα πρωτοπόρο, τεχνολογικά και εκπαιδευτικά, ακαδημαϊκό περιβάλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass