ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ:

Τους πνίγει η σκόνη και η λάσπη

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2015 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:27

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Έντονα διαμαρτύρονται κάτοικοι βορειοανατολικά του παλιού οικισμού της Γιάννουλης (οι κατοικίες τους είναι ενταγμένες στο καινούργιο σχέδιο), μεταξύ των επαρχιακών δρόμων Γιάννουλης – Αμπελώνα και Γιάννουλης – Φαλάνης για την κακή κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους, οι οποίοι παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα ασφαλτοστρωθούν, παραμένουν χωματόδρομοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για νέα σχετικά συνοικία αφού δημιουργήθηκε το 2004. Με επιστολή τους προς τον Δήμο Λαρισαίων από τον περασμένο Οκτώβριο κάτοικοι αναφερόμενοι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, σε έναν από τους δρόμους της νέας συνοικίας, την οδό Αβδήρων, υποστηρίζουν ότι καθημερινά υπάρχει μεγάλη κίνηση οχημάτων και εξαιτίας κοντινού φροντιστηρίου που στεγάζεται εκεί με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να πνίγουν τα σπίτια σύννεφα σκόνης και τώρα τους χειμερινούς μήνες και την άνοιξη οι δρόμοι να είναι γεμάτοι λακκούβες και λάσπη.

Στην επιστολή – διαμαρτυρία σημειώνουν επίσης ότι η κατάσταση είναι ανυπόφορη και συνεχίζουν: «Τα σύννεφα σκόνης μας πνίγουν καταπίνοντας καθημερινά σκόνη προκαλώντας σε μας και τα παιδιά μας βλάβες στην υγεία μας με αναπνευστικά, οφθαλμολογικά και άλλα προβλήματα…

Η ποιότητα ζωής σ΄ ένα κοντινό σημείο τρία χιλιόμετρα από το κέντρο της Λάρισας δεν υπάρχει γιατί οι προηγούμενοι άρχοντες του Δήμου, μας εγκατέλειψαν και δεν έφτιαξαν στα δέκα αυτά χρόνια που είμαστε κάτοικοι ούτε ένα μέτρο άσφαλτο στο καινούργιο σχέδιο . Ντρεπόμαστε που το αναφέρουμε, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Πιστεύουμε ότι η νέα δημοτική αρχή να δώσει λύση στο αίτημά μας».

 

ΦΩΤ.: Δρόμοι γεμάτοι λακκούβες στη Γιάννουλη, μόλις τρία χιλιόμετρα από το κέντρο της Λάρισας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass