Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΡΟΥΤΣΑΛΗΣ ΣΤΑ 43α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ο 29χρονος Λαρισαίος που προσφώνησε τη Φ. Γεννηματά

* «Το Κίνημα καλεί τη δική μας γενιά να κάνει το αποφασιστικό βήμα μπροστά – ήρθε η ώρα της μάχης των δικών μας ιδεών», επισήμανε

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2017 22:44

Όταν ο 29χρονος Λαρισαίος κ. Κυριάκος Κουρούτσαλης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, ετοιμαζόταν να ξεκινήσει το πρωί της περασμένης Κυριακής για την Αθήνα, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το βράδυ της ίδιας ημέρας τα φώτα της δημοσιότητας θα έπεφταν πάνω του καθώς θα ήταν αυτός – ο μοναδικός – που θα προσφωνούσε την πρόεδρο του Κινήματος κ. Φώφη Γεννηματά.

Λίγο αργότερα τον κάλεσε στο κινητό του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλος Χρηστίδης και του ανακοίνωσε ότι είχε επιλεγεί μεταξύ των νεολαίων του Κινήματος να κάνει την εισαγωγική ομιλία στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 43ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και να καλέσει στο βήμα την κ. Γεννηματά.

Ο Κ. Κουρούτσαλης είχε λίγες μόνο ώρες να προετοιμαστεί καθ’ οδόν προς την Αθήνα όπου μετέβη μαζί με το μέλος της ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ κ. Στέλιο Τσιάκαλο, τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Βαγγέλη Γιαννούλα και το μέλος της ΝΕ κ. Φράντζυ Σαμαρίνα.

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

«Τεράστια τιμή να προλογίζω την Φώφη Γεννηματά στην επετειακή εκδήλωση για τα 43 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη. Η επιβλητικότητα του Ζαππείου Μεγάρου μοναδική όσο και η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ο Παύλος Χρηστίδης», εξομολογήθηκε αργότερα ο κ. Κυρ. Κουρούτσαλης, ο οποίος δέχθηκε τα συγχαρητήρια πολλών – ανάμεσά τους και κορυφαίων - στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την ομιλία του.

ΜΑΧΗ ΙΔΕΩΝ

«Είμαστε Εδώ! Για να θυμηθούμε αλλά και να ονειρευτούμε! Για να στοχαστούμε αλλά και να υποσχεθούμε!», ξεκίνησε την ομιλία του ο 29χρονος Λαρισαίος απευθυνόμενος σ’ ένα πυκνό ακροατήριο με έκδηλη τη συγκινησιακή φόρτιση.

(Είμαστε εδώ) «Να μπολιάσουμε τις αρχές και τις αξίες της γενέθλιας πράξης, με τις ανάγκες του σήμερα και τις προκλήσεις του αύριο», επισήμανε και συνέχισε:

«Το Κίνημα που σε όλη την ιστορική του διαδρομή ενέπνεε και εξέφραζε τη νέα γενιά της πατρίδας μας και έκανε δημιουργική δράση την ορμή, την αμφισβήτηση και τη δυναμική της, μας καλεί ξανά για νέους δύσκολους αλλά ελπιδοφόρους αγώνες.

Καλεί τη δική μας γενιά να κάνει το αποφασιστικό βήμα μπροστά και να δώσει την καταλυτική ώθηση για την ανατροπή του σημερινού πολιτικού αδιεξόδου και την αλλαγή όσων πρέπει να αφήσουμε οριστικά πίσω μας.

Ήρθε η ώρα της μάχης των δικών μας ιδεών!

Δηλώνουμε δυναμικά το «παρών» σε αυτό το νέο προσκλητήριο!

Συντρόφισσα πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης να γίνουμε εμείς οι πρωταγωνιστές στους νέους δρόμους που άνοιξες με τις πρωτοβουλίες σου για Ενότητα- Διεύρυνση- Ανανέωση! Με όραμα, σχέδιο και αποφασιστικότητα!», τόνισε καταχειροκροτούμενος.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Κυριάκος Κουρούτσαλης εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και είναι μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΠΑΣΟΚ ως εκπρόσωπος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος στον Δήμο Λαρισαίων με την «Ανθρώπινη Πόλη» του κ. Εκτορα Νασιώκα, ενώ στις εκλογές του 2010 είχε εκλεγεί διαμερισματικός σύμβουλος Γιάννουλης με τον συνδυασμό Λαρισαίων Πόλις του κ. Γιάννη Σάπκα.

ΑΘΗΝΑ, Του Γιώργου Μακρή

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass