ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Παρόντες στην επέτειο της μάχης του Λιτοχώρου

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2015 22:11 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:25

Αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο Αστέριο Χάμο έδωσε το παρόν την Κυριακή το πρωί 29 Μαρτίου, στις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στο Λιτόχωρο με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας νομού Πιερίας, όπως και κάθε χρόνο με αφορμή τη συμπλήρωση 69 ετών από την μάχη του Λιτοχώρου.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών από αρκετά μέρη της Ελλάδος, κυρίως απόστρατοι της Αστυνομίας και του Στρατού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, κανείς άλλος Πατριωτικός Σύλλογος δεν παρέστη στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε μπροστά στο μνημείο που βρίσκεται για το λόγο αυτό στο πάρκο του Λιτοχώρου με μνημόσυνο από Ιερέα που είχε κληθεί από τους διοργανωτές, υπέρ της αναπαύσεως των Ψυχών των 9 Χωροφυλάκων και 3 Στρατιωτών που έπεσαν υπέρ πίστεως και Πατρίδος. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία για την Επέτειο της μάχης από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πιερίας Αδαμόπουλο Δημήτριο, έγινε προσκλητήριο Νεκρών και κατάθεση Στεφάνων από Συλλόγους και ενώσεις Αποστράτων Αστυνομίας και Στρατού. Να σημειωθεί ότι χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο μοναδικός επιζών από εκείνη την μάχη Νικόλαος Παπακωνσταντίνου 92 ετών σήμερα, ο οποίος σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν τα μέλη του Συνδέσμου, ενώ στεφάνι για λογαριασμό του Πατριωτικού Συνδέσμου κατέθεσε ο Πρόεδρος του, κ. Χάμος. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass