ΛΟΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ- ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

«Εμπλοκή» στα ταμεία της ΔΕΗ

•Οι πελάτες εξοφλούν τους λογαριασμούς μόνο με κάρτες στο κατάστημα •Φοιτητές και διακανονισμοί εξαφανίζουν τα 200 χαρτάκια εξυπηρέτησης από τις 8.30 το πρωί

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2017 22:36

Αν και ήταν προγραμματισμένο να κλείσουν για τρεις μήνες, έχουν περάσει πέντε και κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα είναι έτοιμα για να εξυπηρετείται το κοινό της Λάρισας.

Ο λόγος για τα ταμεία της ΔΕΗ στα οποία ξεκίνησαν εργασίες στο τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου όμως ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα στα μέσα του Μάρτη η ΔΕΗ Α.Ε. είχε ενημερώσει το κοινό της πως αναμορφώνει το συγκεκριμένο μέρος του καταστήματος και τα ταμεία θα επαναλειτουργούσαν, σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις στις 30 του περασμένου Ιούνη. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και φτάσαμε στις αρχές του Σεπτέμβρη.
Άγνωστο παραμένει πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες για να αρχίσουν να επαναλειτουργούν τα ταμεία της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε. η οποία μέσω αυτών των εργασιών, διαχωρίζεται και χωροταξικά από τον ΔΕΔΔΗΕ.
Αυτούς τους πέντε μήνες οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν με μετρητά στη ΔΕΗ. Όσοι επιλέγουν ωστόσο να πληρώσουν από το κτίριο της μπορούν να το κάνουν μόνο μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας κάποιων τραπεζών. Σε διαφορετική περίπτωση μπορούν να το κάνουν μέσω e-banking αλλά και με μετρητά στο δίκτυο συνεργατών της ΔΕΗ όπως Τράπεζες, καταστήματα ΕΛ.ΤΑ, συμβεβλημένα καταστήματα ή αλυσίδες καταστημάτων.
Τελευταία πληροφόρηση των ανθρώπων της ΔΕΗ σε τοπικό επίπεδο, ανέφερε πως οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Σεπτέμβρη αλλά σύμφωνα με τους ίδιους κάτι τέτοιο φαίνεται «εξαιρετικά δύσκολο».
*Εν τω μεταξύ «οπλισμένοι» με υπομονή θα πρέπει να είναι οι πελάτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν από το εμπορικό τμήμα της επιχείρησης τούτες τις ημέρες. Ο μεγάλος αριθμός των φοιτητών, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, που μετακομίζει στην πόλη για να σπουδάσει στις σχολές Ανωτάτων και Τεχνικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ο επίσης μεγάλος αριθμός των πελατών που πηγαίνουν για να λύσουν ένα θέμα με τον διακανονισμό τους και οι άνθρωποι που έχουν «κομμένο» ρεύμα και θέλουν να το επανασυνδέσουν, συνθέτουν μια κατάσταση δύσκολη όχι μόνο για τους πελάτες αλλά και για τους εργαζόμενους, μόνιμο και έκτακτο προσωπικό. Γι’ αυτό τον λόγο καθημερινά εκδίδονται χαρτάκια με αριθμούς για 200 μόνο πελάτες τα οποία εξαντλούναι σχεδόν αμέσως.
Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass