ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

«Πρωτοφανής εποικισμός»

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2017 16:35

Για «πρωτοφανή εποικισμό» που «θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδα» κάνει λόγο η «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία» της Χρυσής Αυγής με αφορμή τη σύμβαση μεταξύ ΔΗΚΕΛ και Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες που προβλέπει τη μίσθωση διαμερισμάτων στη Λάρισα προκειμένου να στεγασθούν πρόσφυγες.

 Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής «δεν προκαλεί καμιά απολύτως εντύπωση, η εγκατάσταση 420 λαθρομεταναστών σε 70 σπίτια της Λάρισας, με τη σύμφωνη γνώμη και αρωγή του Δημάρχου της πόλης και του Δημοτικού συμβουλίου. Η πολιτική ορθότητα άλλωστε, ποτέ δεν θα "επέτρεπε" διαφοροποιήσεις για τέτοιου "είδους" θέματα. Το θέμα όμως είναι πως, δεν είδαμε ποτέ καμιά παρόμοια πρωτοβουλία για την εγκατάσταση Ελλήνων, που το έχουν ανάγκη, σε σπίτια, είτε γιατί είναι άστεγοι, είτε γιατί τα οικονομικά τους δεν επαρκούν.

Οι Έλληνες πρέπει να αρκεστούν στο να περιμένουν στις ουρές των κοινωνικών παντοπωλείων και στις ουρές της διανομής τροφίμων μέσω του πενιχρού επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης. Και «φυσικά», οι Έλληνες είναι «υποχρεωμένοι» μόνο να πληρώνουν. Δεν είδαμε ποτέ καμιά ουσιαστική πρωτοβουλία από το σύνολο των αυτοδιοικητικών παραγόντων του νομού, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης (στην οποία τόσο συχνά αναφερόταν ο ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει κυβέρνηση).

Είναι βέβαιο ότι ο πρωτοφανής αυτός εποικισμός που επιχειρείται στην Πατρίδα μας, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδα. Αδιέξοδα κοινωνικά και οικονομικά. Αδιέξοδα σε θέματα ασφάλειας, και σε θέματα πολιτισμικά. Η επιχειρούμενη βίαιη πληθυσμιακή και Εθνολογική αλλοίωση της κοινωνίας μας, στο όνομα ενός δήθεν «ανθρωπισμού», μόνο σε καλό δεν θα βγει. Σαν να μην βλέπει κανείς το τι γίνεται στην Ευρώπη, καθημερινά σχεδόν. Η Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία, εναντιώνεται σε όλη αυτή την κοντόφθαλμη και υποκριτική στάση του Δημάρχου και των ομοίων του. Σε όλη αυτή την επιχειρούμενη υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής του Ελληνικού λαού, που τον θέτουν σε δεύτερη μοίρα, σε όλα αυτά που αποφασίζονται για το Έθνος μας, χωρίς αυτό να ερωτηθεί ποτέ. Η Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία, σε πείσμα όλων αυτών, θα αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο, για την ανατροπή αυτών των πολιτικών και των ιδεοληψιών, που οδηγούν τις τοπικές κοινωνίες σε παρακμή. Και στο τέλος αυτού του αγώνα μας, είμαστε σίγουροι πως θα πάρουμε πίσω την πατρίδα μας…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass