ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ

Μία λιτανεία πραγματική ομολογία

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2017 20:28

Μεγαλοπρεπώς εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου, του νεοφανούς, στην εορτάζουσα αυτόν ενορία του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, του Τροπαιοφόρου στη Λάρισα κατά το διήμερο της ιεράς πανηγύρεως του Αγίου Φανουρίου (26- 27 Αυγούστου).

Πολλοί πιστοί χριστιανοί και ιδιαίτερα νέοι άνθρωποι συμμετείχαν στην εόρτιο πανήγυρι του Αγίου Φανουρίου, αποκομίζοντας μεγίστη την ευλογία του και τη χάρη του. Συγκινητική υπήρξε η πάνδημη λιτάνευση της ιεράς του εικόνος στους δρόμους της ενορίας, την Κυριακή το απόγευμα, μετά τον μεθέορτο εσπερινό, με τη συμμετοχή των πατέρων, των ιεροψαλτών, πολλών νέων παιδιών και μεγαλυτέρων ενδεδυμένων με παραδοσιακές στολές και με τη θαυμάσια φιλαρμονική της ενορίας να παιανίζει εορταστικά κομμάτια και εμβατήρια, αφιερωμένα στον πολύπαθο Άγιο της Εκκλησίας και δεύτερο προστάτη της ενορίας τους, Άγιο νεοφανέντα Φανούριο, τον χαριτόβρυτο και ιαματικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass