ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Τα καπάκια… έγιναν αναπηρικά αμαξίδια

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2015 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:19

Δύο αναπηρικά αμαξίδια προσφέρθηκαν χθες στον Πανθεσσαλικό Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών, τα οποία αποτελούν τον καρπό μιας συλλογικής προσπάθειας μαθητών της Λάρισας, πολιτών αλλά και λαρισινής εταιρίας ανακύκλωσης.

Ειδικότερα, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας και των Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη, καθώς και διάφοροι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, είχαν ξεκινήσει μια προσπάθεια συγκέντρωσης καπακιών από πλαστικά μπουκάλια, προκειμένου να τα προσφέρουν σε εταιρία ανακύκλωσης της Λάρισας και συγκεκριμένα στην «Αφοί Φλώρου Α.Ε. Ανακύκλωση», η οποία και θα αναλάμβανε το τελευταίο κομμάτι αυτής της αποστολής τους, που ήταν η προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου, για τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών.

Το εγχείρημα πέτυχε! Συγκεντρώθηκε ένας τόνος από πλαστικά καπάκια, μετά από επίμονες προσπάθειες όλων, που σταθερά κατάφεραν να κατακτήσουν το συντομότερο, τον στόχο τους.

Μάλιστα ως ένδειξη στήριξης τέτοιων δράσεων, η εταιρία, αφού πήρε τα καπάκια, συνεισέφερε κι αυτή από τη μεριά της ακόμη ένα αμαξίδιο δώρο, βοηθώντας από τη μία άτομα στον Σύλλογο Αναπήρων, αλλά στοχεύοντας επίσης απ΄ την άλλη, με αυτή της την κίνηση να δείξει και τη δική της ευαισθησία σε ομάδες πληθυσμού που έχουν ανάγκη.

Το δύο αμαξίδια προσφέρθηκαν χθες, σε ειδική τελετή παράδοσης από την εταιρία στην εκπρόσωπο του Συλλόγου και αντιπρόεδρο αυτού, κ. Νικολέτα Τριζόγλου, στον χώρο του περιπτέρου της εταιρίας, που φιλοξενείται στην Πολυκλαδική Εκθεση Λάρισας, στη σκεπαστή αγορά της συνοικίας Νεάπολης.

Ήταν μια συγκινητική στιγμή, για όλους όσοι παρευρέθηκαν εκεί και διαπίστωσαν ότι με συλλογική προσπάθεια, όλα είναι δυνατά να κατακτηθούν, αρκεί να υπάρχει η θέληση προς ένα κοινό στόχο.

Να σημειωθεί ότι στο μέλλον, αν υπάρχει η ίδια θερμή ανταπόκριση κι άλλων μαθητών ή γενικά Λαρισαίων πολιτών, ώστε να συγκεντρωθεί ο δεύτερος τόνος πλαστικών καπακιών, τότε θα υπάρξει και νέα προσφορά αμαξιδίου, από την εταιρία, η οποία εφαρμόζει κοινωνικό πρόγραμμα που αφορά στη σημασία της ανακύκλωσης και της κοινωνικής προσφοράς, με τίτλο « Μην ξεχνάς… το καπάκι μην πετάς. Ανακυκλώνω καπάκια, ό,τι πιο απλό, ό,τι πιο καθαρό».

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass