Η Ρ. Καραλαριώτου για την υπόθεση Κατρούγκαλου

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2015 21:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:12

Με αφορμή τη δήλωση του Δημάρχου Λαρισαίων για το θέμα που προέκυψε με τον Υπουργό κ. Κατρούγκαλο η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λάρισαίων Ρένα Καραλαριώτου σε δήλωσή της σημειώνει τα εξής: «Το ζήτημα Κατρούγκαλου είναι ηθικό και όχι τυπικό. Αυτή ήταν η θέση μας στη σχετική συνεδρίαση, γι αυτό και καταψηφίσαμε. Ιδια είναι η θέση μας και σήμερα: κάθε τι που ενδεχομένως είναι νόμιμο, δεν είναι και ηθικο. Κι αυτό ισχύει και για τον Υπουργό και για τη Δημοτική Αρχή.

Ο κ. Καλογιάννης αντί να απολογείται, καταφεύγει σε θεωρίες συνωμοσίας και μάς ζητάει και το λόγο, γιατί αντιταχθήκαμε στο διορισμό Κατρούγκαλου και συνεργατών τον Φεβρουάριο του 2015. 

Γεγονός είναι ένα: Η παράταξη Καλογιάννη και ΜΟΝΟ ψήφισε τη συγκεκριμένη απόφαση  και την καταψηφίσαμε εμείς και όλες οι άλλες παρατάξεις. Άρα, ο κ. Καλογιάννης και η παραταξή του, μόνοι τους, φέρουν ακέραια την ευθύνη της απόφασης τους.

Όσο για εμάς, τη μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Λαρισαίων, δεν έχουμε καμία ανάγκη να εκμεταλλευτούμε -όπως ισχυρίζεται- κανένα θέμα. Μόνος του τα αποφάσισε, μόνος του τα ψήφισε, μόνος του κρίνεται από τους Λαρισαίους».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass