ΕΦΑΓΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΕΝΩ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΜΕΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Πεινασμένοι και … «άπληστοι» ληστές

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2017 16:16

Δεν έφτασε που δεν πλήρωσαν την παραγγελία φαγητού, θέλησαν να ληστέψουν κιόλας τον διανομέα. Ο λόγος για δύο άγνωστους νέους που, χθες τα ξημερώματα, ενώ παρήγγειλαν φαγητό επιχείρησαν να ληστέψουν κιόλας, με την απειλή ροπάλου, τον διανομέα καταστήματος ταχυφαγείου.

Ένας από τους δράστες στις 3.30 χθες τα ξημερώματα παρήγγειλε σάντουιτς από κεντρικό ταχυφαγείο της Λάρισας. Ο 28χρονος διανομέας, πήγε όντως την παραγγελία στη συνοικία της Νέας Σμύρνης. Ο ένας δράστης παρέλαβε την παραγγελία με το φαγητό χωρίς να πληρώσει το αντίτιμο ενώ παράλληλα εμφανίσθηκε και δεύτερος δράστης, ο οποίος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσέγγισε το αυτοκίνητο του διανομέα από την πλευρά του συνοδηγού. Κρατώντας ένα ξύλινο ρόπαλο λοιπόν, απαίτησε το πορτοφόλι αλλά και το κινητό τηλέφωνο του 28χρονου διανομέα.

Ο διανομέας και οι φίλοι του που επέβαιναν στο αυτοκίνητο ευτυχώς αντέδρασαν ψύχραιμα και δεν ενέδωσαν στις απαιτήσεις του αγνώστου. Με αποτέλεσμα οι δράστες φεύγοντας να πετάξουν το ρόπαλο επιτυγχάνοντας ουσιαστικά τον σκοπό τους, που εκτιμάται πως ήταν να εκφοβίσουν τον διανομέα τροφίμων και να μην πληρώσουν τελικά την παραγγελία. Οι δύο δράστες αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ. για απόπειρα ληστείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass