ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Στον Πλαταμώνα μαθητές από την Ανάπα

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2017 19:41

Στις κατασκηνώσεις της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Πλαταμώνα, φιλοξενούνται από το μεσημέρι της Δευτέρας, από τον Δήμο Λαρισαίων, μαθητές από την πόλη Ανάπα της Ρωσίας.


Πριν αποχωρήσουν από την πόλη, οι Ρώσοι μαθητές, αφιέρωσαν ένα απόγευμα στο Αισθητικό Άλσος της Λάρισας, όπου ενημερώθηκαν για τις δράσεις των Ενεργών Πολιτών Λάρισας. Ακολούθησε ένα barbeque party με τη φροντίδα του Σπύρου Τσιάκα, Κώστα Κεδρά και Μαρίας Γερασοπούλου και τη μουσική συντροφιά του Στάθη Σταμελόπουλου και του Βασίλη Σελήνη.
Σημειώνεται κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, μεταξύ άλλων ξεναγήθηκαν στο Διαχρονικό Μουσείο, το Αρχαίο Θέατρο και σε αξιοθέατα της πόλης από την ξεναγό Αθανασία Γκούνη, στο Λαογραφικό Μουσείο “Η Ζάβορδα” όπου συμμετείχαν και σε μάθημα χορού, παρακολούθησαν την εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Λαϊκής Παράδοσης στο Κηποθέατρο, επισκέφτηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Καλαμπάκας, τα Μετέωρα, την Μονή Αγ. Στεφάνου, ενημερώθηκαν από τον Κώστα Σπανό για τη δράση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου-Ελασσόνας. Οι φιλοξενούμενοι Ρώσοι μαθητές θα παραμείνουν στις κατασκηνώσεις του Πλαταμώνα μέχρι τις 12 Ιουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass