Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ Κ. ΓΡΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ VESPA ALP DAYS

Με τη βέσπα στην Αυστρία

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2017 15:32

Μια φωτογραφία με αναπαράσταση αγώνων στην Αρχαία Ελλάδα και ένα κλαδί ελιάς από την Αρχαία Ολυμπία ήταν το δώρο της ελληνικής αποστολής των φίλων της βέσπας, στη διεθνή συνάντηση Vespa Alp Days στο Zell Αm See της Αυστρίας. Χειροκροτούμενοι από 1.200 παριστάμενους, οι Έλληνες εξήγησαν στους οικοδεσπότες, ότι είναι σύμβολο ειρήνης και φιλίας.

Η συνάντηση έγινε από 15 μέχρι 18 Ιουνίου 2017 και από τη Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας και Βέσπα Λάρισας συμμετείχε ο Κώστας Γράντης. Το ταξίδι Λάρισα-Ηγουμενίτσα έγινε με τη βέσπα, για Βενετία με καράβι και κατόπιν οδικώς, μαζί με μέλος του βέσπα κλαμπ Καλαμάτας, μέχρι την Αυστρία. Στον χώρο της συνάντησης ο δήμαρχος υποδέχτηκε τους εκπροσώπους των είκοσι κρατών που συμμετείχαν, μεταξύ των οποίων Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Ιταλία, Βραζιλία, Κολομβία, Βέλγιο. Στο σύνολό τους, οι «βεσπίστι» αριθμούσαν 1.200 άτομα. Η ελληνική ήταν η μοναδική αποστολή, η οποία πρόσφερε δώρο στον δήμαρχο και εκείνος ανταπέδωσε με μια αναμνηστική κούπα.

Την επομένη το πρωί, οι συμμετέχοντες πήγαν εκδρομή σε παγετώνα στα 3.000 μ. υψόμετρο, ο οποίος ονομάζεται GROSSGLOCKNER. Το απόγευμα, έγινε γιορτή με τις σημαίες και οι διοργανωτές πρόσφεραν στους αντιπροσώπους τη σημαία της χώρας και διασκέδαση με συμμετοχή μουσικού συγκροτήματος. Εκεί, οι Έλληνες κλήθηκαν στην εξέδρα και πρόσφεραν το δώρο στον πρόεδρο του βέσπα κλαμπ Αυστρίας το κάδρο με το κλαδί ελιάς σε συγκινητική ατμόσφαιρα, που τους έκανε υπερήφανους.

Την Κυριακή, με την ολοκλήρωση της συνάντησης, οι Έλληνες επισκέφθηκαν το Salzburg με την παλιά πόλη και το κάστρο. Και το Innsbruck, όπου και διανυκτέρευσαν. Την επομένη κατευθύνθηκαν προς Ιταλία και στο πέρασμα Passo Dello Stelvio με 2758 μέτρα υψόμετρο, αγαπημένο προορισμό μοτοσικλετιστών και ποδηλατιστών. Πάντα με τις βέσπες, διέσχισαν την πανέμορφη λίμνη Lago di Carda μήκους 70 χιλιομέτρων και μέσω Βερόνας και Πάντοβας, κατέληξαν στη Βενετία και πάλι στην Ελλάδα. Ήταν ένα ταξίδι 9 ημερών και διανύθηκαν 2000 χιλιόμετρα, με πολλές γνωριμίες, εμπειρίες και καινούριες εικόνες. Επίσης, άλλα μέλη της Λέσχης Κλασικής Μοτοσικλέτας και Βέσπα Λάρισας συμμετείχαν σε άλλες διεθνείς συναντήσεις. Ο Πασχάλης Μπουχώρης στην παγκόσμια συνάντηση βέσπας στο Celle της Γερμανίας και ο Χρήστος Μουρογιάννης στην συνάντηση βέσπας στη Σερβία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass