30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συναντήσεις αφήγησης, ανάγνωσης και μουσικής

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2017 15:13

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, σε συνδιοργάνωση με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας για τα 30 χρόνια του, ξεκινά από τον προσεχή Σεπτέμβρη και κάθε 2 μήνες, απογευματινές δημιουργικές συναντήσεις αφηγήσεων και μουσικής, με τίτλο: «Η Λάρισα γεμίζει Ιστορήματα και Παραμύθια».

Η διοίκηση του ΠΟ.Κ.Ε.Λ. απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς και μουσικούς να μοιραστούν με το κοινό τις αγαπημένες τους ιστορίες. Η 1η συνάντηση Αφήγησης Εκπαιδευτικών και Μουσικών Λάρισας έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου. Όσοι αγαπούν τη ζωή με τα θάματα, τα αληθινά, τα ψέματα και τις απίστευτες αλήθειες της, μπορούν να συμμετάσχουν στις ανοιχτές δράσεις των Συναντήσεων Αφήγησης Εκπαιδευτικών και Μουσικών. (Διάρκεια συμμετοχής : 10 λεπτά). Όλοι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί και μουσικοί, που θέλουν να συμμετέχουν, έχει ή δεν έχει δημοσιευτεί η δουλειά τους, μπορούν να στείλουν το e-mail τους, το συντομότερο, στο: festivalpokel.@gmail.com και να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια των συναντήσεων κ. Λητώ Τσακίρη – Παπαθανασίου στο τηλέφωνο: 6972-271968, ώρες 14:00 -14:30 & 18:00-18:30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass