ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΦΩΤΙΑ

Νεκρή 24χρονη από αναθυμιάσεις

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2017 16:15
Μάταιες αποδείχθηκαν οι προσπάθειες διασωστών  του ΕΚΑΒ να επαναφέρουν στη ζωή την 24χρονη Μάταιες αποδείχθηκαν οι προσπάθειες διασωστών του ΕΚΑΒ να επαναφέρουν στη ζωή την 24χρονη

Νεκρή ανασύρθηκε χθες το πρωί από το διαμέρισμά της η 24χρονη Χριστίνα Κων. Παπαγιαννοπούλου. Η άτυχη Λαρισαία, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχασε τη ζωή της από τον καπνό που «έπνιξε» το διαμέρισμά της στο οποίο είχε εκδηλωθεί νωρίτερα φωτιά και δεν

πρόλαβε να αντιδράσει καθώς κοιμόταν.
Η άτυχη 24χρονη Λαρισαία ζούσε μόνη της σε ισόγεια γκαρσονιέρα πολυκατοικίας, στην οδό Κουντουριώτη στη συνοικία Λιβαδάκι. Στις 9 χθες το πρωί, γείτονες βλέποντας να βγαίνουν καπνοί από την γκαρσονιέρα κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας άνδρες της οποίας χρειάσθηκε να παραβιάσουν την μπαλκονόπορτα αφού η είσοδος του σπιτιού ήταν κλειδωμένη.
Πυροσβέστες βρήκαν νεκρή την άτυχη 24χρονη ενώ μάταιες ήταν και οι προσπάθειες διασωστών του ΕΚΑΒ να την επαναφέρουν στη ζωή. Η φωτιά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας που ερευνά την υπόθεση, εκτιμάται πως εκδηλώθηκε από φουρνάκι και εξαπλώθηκε στη μικρή κουζίνα της γκαρσονιέρας.  Η φωτιά δεν πρόλαβε να επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους της γκαρσονιέρας αλλά οι καπνοί ήταν αρκετοί για να χάσει τη ζωή της η 24χρονη που βρέθηκε χωρίς εγκαύματα. Από την έρευνα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα επιβεβαιωθούν ή όχι οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, την ώρα της επέμβασης των πυροσβεστών, το φουρνάκι ήταν σε λειτουργία.
Να σημειωθεί πως η άτυχη 24χρονη είχε επιστρέψει στο σπίτι της λίγες ώρες νωρίτερα από καφέ μπαρ στο οποίο εργαζόταν ως υπάλληλος.
Η κηδεία της άτυχης Χριστίνας Παπαγιανοπούλου θα τελεσθεί στις 10 σήμερα το πρωί στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass