Η ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΙΟΥ

Διακόνησε στον Επιούσιο

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2017 16:58

Σάββατο 17 Ιουνίου, τελευταία ημέρα της διακονίας της ενορίας του Αγ. Αχιλλίου στα συσσίτια της Μητροπόλεως και στον ναό τελέσθηκε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων οικείων και συγγενών των εθελοντριών και των δωρητών.

Για τη διακονία στον Επιούσιο, η ενορία αναφέρει τα εξής: Μία ολόκληρη εβδομάδα έχει περάσει που οι εθελόντριες καθημερινά σαν τις μέλισσες ετοίμαζαν το φαγητό των δυσκολεμένων αδερφών μας. Άλλη μια φορά οι Κυρίες και οι Νέοι μας έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους στους πονεμένους συνανθρώπους, αφού καθημερινά μαγείρευαν και διένειμαν με χαρά και αγάπη ζεστό, σπιτικό φαγητό. Τώρα που τελείωσε η διακονία τους χαρούμενες και ικανοποιημένες νοσταλγούν πότε θα ξαναέρθει η σειρά της ενορίας του Αγ. Αχιλλίου, για να ανταποκριθούν πρόθυμα και πάλι στην ανακούφιση των συμπολιτών μας. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσοι κοπίασαν και μόχθησαν για την προετοιμασία των γευμάτων, καθώς και όλους τους ενορίτες μας και όχι μόνο, που προσέφεραν τον οβολό τους προκειμένου να αγοραστούν οι πρώτες ύλες για τα πλούσια και νόστιμα φαγητά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass