ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ π. ΓΕΩΡ. ΔΕΛΗΚΩΣΤΑ

«Μπορούμε να διαχειριστούμε τους φόβους μας»

* «Ζητώ από τον κόσμο να συνεχίσει να προσεύχεται για το παιδί μου» τόνισε η Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της Άσπας που για 42 μήνες νοσηλεύεται στο «Animus»

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2017 15:25

Στους φόβους και πώς αυτοί επηρεάζουν τη ζωή του ανθρώπου αφορούσε εκδήλωση, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργανώθηκε χθες το πρωί στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star Channel, Ζήνα Κουτσελίνη, σημειώνοντας ότι στόχος της εκπομπής είναι η ευαισθητοποίηση του πολίτη, ενώ το θέμα ανέπτυξε ο π. Γεώργιος Δεληκώστας, με πολυετή ιερατική δράση στη Μητρόπολη Δημητριάδος.

Με τον π. Γεώργιο να αναφέρεται στους φόβους του ανθρώπου, «από πού προέρχονται και πού μας οδηγούνε» για να απαντά καταφατικά στα ερωτήματα, αν «μπορούμε να τους διαχειριστούμε» και αν «μπορούμε να τους εξαλείψουμε» υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι εύκολο, αξίζει όμως να το προσπαθήσουμε».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους συμμετέχοντες να καταθέτουν ερωτήματα και προβληματισμούς. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης λειτούργησε και προαιρετικός «κουμπαράς αλληλεγγύης» για την ενίσχυση της Ασπας Μπόγρη που φιλοξενείται στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Animus».

Με τη μητέρα της Ασπας, Σπυριδούλα Φατούρου να σημειώνει στην «Ε» πως «ευχαριστώ τον κόσμο της Λάρισας για τη μόνιμη στήριξη της Ασπασίας. Ο απλός κόσμος, η εκπομπή της Ζήνας, παίρνουν τη θέση του κράτους στα τεράστια προβλήματα που οξύνονται ακόμη περισσότερο με αφορμή και την γενικότερη οικονομική κατάσταση».

«Ζητώ από τον κόσμο τη στήριξή του» κατέληξε «και να συνεχίσει να προσεύχεται για το παιδί μου» τόνισε η κ. Φατούρου. Να σημειωθεί ότι η Άσπα εδώ 42 μήνες νοσηλεύεται στο «Animus» «και θα συνεχίζει για πολύ καιρό ακόμη» όπως τόνισε η μητέρα της, ενώ για την υποστήριξή της απαιτείται ένα επιπλέον ιατρικό μηχάνημα.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκε και ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που σε ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, έχασε τη σύζυγό του και το 3χρονο αγόρι του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass