ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

Βραβεία σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2017 16:22

Βραβεία και έπαινοι απονεμήθηκαν χθες στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς, που συμμετείχαν στον μαθητικό διαγωνισμό αφίσας για τον Ιπποκράτη, σε αίθουσα του 3ου Νηπιαγωγείου Λάρισας.

Τον διαγωνισμό διοργάνωσαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας και ο Σύλλογος «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» και είχε θέμα «Μαθαίνω και δημιουργώ για τον Ιπποκράτη στη Λάρισα».

Στους μαθητές που διακρίθηκαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας απένειμε

μετάλλια και επαίνους και ο Σύλλογος «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» πρόσφερε αντίγραφο έργου του γλύπτη Γεώργιου Καλακαλλά με θέμα το άγαλμα του Ιπποκράτη στη Λάρισα.

Αναλυτικότερα, συμμετείχαν δεκαέξι σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια) και νικητές αναδείχθηκαν οι εξής:

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

-Το βραβείο Νηπιαγωγείου απονεμήθηκε στην αφίσα του 3ου Νηπιαγωγείου Λάρισας (υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Παναγιώτα Παναγιώτου και Ελευθερία Καρανίκα).

Το βραβείο Δημοτικού απονεμήθηκε στην αφίσα του 16ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Αθανασία Γκιτέρσου και Θωμάς Μανώλης).

Το βραβείο Γυμνασίου απονεμήθηκε στην αφίσα του Μουσικού Σχολείου Λάρισας (υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Ιφιγένεια Σδούκου).

Όλα τα έργα των παιδιών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό θα ψηφιοποιηθούν και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του Συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» (www.hippocratesinlarissa.gr). Σκοπός του διαγωνισμού, ήταν μέσα από τα έργα των μαθητών να μελετηθεί και να αναδειχθεί το έργο του Ιπποκράτη (Ιατρική, βότανα, διατροφή κλπ) καθώς και η σχέση του με την πόλη της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass