ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΧΟΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ

Χορευτική εκδήλωση στα ΚΑΠΗ Νέας Πολιτείας

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2017 15:40

Τις προηγούμενες μέρες στο στέκι ΚΑΠΗ της Νέας Πολιτείας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στη λήξη των μαθημάτων της χορευτικής ομάδας των ΚΑΠΗ Ανθούπολης και Νέας Πολιτείας με υπεύθυνη δασκάλα χορού την κ. Ελένη Καφφέ.

Τα δύο χορευτικά παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, όπως θρακιώτικα και νησιώτικα. Στα μέλη που συμμετείχαν στην ομάδα χορού απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα. Στη συνέχεια η μουσική κομπανία του ΚΑΠΗ αποτελούμενη από τον κ. Ορκόπουλο Δήμο, τον κ. Καραβάνα Τάσο, τον κ. Σωτηριάδη Βασίλη και τον κ. Γκιόλβα Απόστολο, διασκέδασε τους ηλικιωμένους προσφέροντας ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Επίσης προσφέρθηκαν εδέσματα, πίτες και γλυκά, τα οποία ετοίμασαν οι κυρίες μέλη του ΚΑΠΗ με μεγάλη προθυμία και μεράκι. Ήταν πραγματικά ένα υπέροχο απόγευμα, όπου συμμετείχε ένας μεγάλος αριθμός μελών, τα οποία χόρεψαν, διασκέδασαν και ξέφυγαν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος στα ΚΑΠΗ κ. Κων/νος Τσιαούσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass