Εκδήλωση- ομιλία του π. Δεληκώστα για τους φόβους μας

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2017 15:28

Οι φόβοι και πώς αυτοί επηρεάζουν τη ζωή μας, είναι το θέμα εκδήλωσης-ομιλίας στη Λάρισα, με τον π. Γεώργιο Δεληκώστα. Η εκδήλωση θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 10 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Κουμουνδούρου 17- 19), από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Ο π. Γεώργιος Δεληκώστας (κάτοχος MBA από το KINGSTON UNIVERSITY), πέρα από την αναγνωρισμένη εικοσαετή ιερατική του δράση στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, έχει εργαστεί και ως ειδικός σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής προσωπικού, ενώ σημαντική είναι και η διδακτική του πορεία μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια με θέματα Διοίκησης, Ηγεσίας, Marketing και Επαγγελματικής και Προσωπικής Ανάπτυξης. Μεγάλη είναι επίσης η συνεισφορά του ως προσκεκλημένος ομιλητής και εισηγητής σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων.

Την εκδήλωση προλογίζει και συντονίζει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής κ. Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ με την ολοκλήρωση της ομιλίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν ερωτήματα και προβληματισμούς με τον π. Γεώργιο Δεληκώστα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass