ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

Οι σήραγγες «πλημμύρισαν» Πλαταμώνα - Ν. Πόρους

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2017 22:19

Μια νέα, θετικά τουριστική εποχή, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, φαίνεται ότι άνοιξε για την ευρύτερη περιοχή του Πλαταμώνα και των Νέων Πόρων με τη λειτουργία του αυτοκινητοδρόμου και των σηράγγων των Τεμπών για τους Λαρισαίους, αλλά και ευρύτερα.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος «έδειξε τον δρόμο» για τους πολίτες του ανατολικού θεσσαλικού κάμπου με επίκεντρο τη Λάρισα που μπορούν να εκδράμουν σύντομα και με ασφάλεια στα παράλια μόλις σε 30 λεπτά από την πόλη.

 Ο καλός καιρός ώθησε τους κατοίκους της Λάρισας και προς τα παράλια. Από τους πλέον δημοφιλής προορισμούς για μια βόλτα έξω από την πόλη ο Πλαταμώνας. Κυριολεκτικά προχθές και χθες στον Πλαταμώνα υπήρξε μεγάλη κοσμοσυρροή.

Ήταν τόσο μεγάλη η κίνηση σε κάποιες ώρες που υπήρξε πρόσκαιρα συνωστισμός από τον Αυτοκινητόδρομο στην έξοδο Πλαταμώνα αρχικά, αλλά και τις απογευματινές ώρες στην έξοδο προς Λάρισα. Ωστόσο ο συνωστισμός ήταν παροδικός και για κάποια λεπτά της ώρας. Επίσης σταθερή η κίνηση από την παλιά εθνική οδό μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών.

Νωρίτερα, αλλά και τώρα με την κυκλοφορία του Αυτοκινητοδρόμου και τις σήραγγες των Τεμπών καλούνται για άλλη μια φορά οι επαγγελματίες του Πλαταμώνα να έχουν πέρα από το σημαντικό ύψος των παρεχόμενων υπηρεσιών και χαμηλές ή έστω προσιτές τιμές οι οποίες να είναι για όλα τα βαλάντια.

Κείμενο - φωτ.:

Κώστας Τσόλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass