ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΚΡΙΝΑ ΧΟΝΤΗ

Προσανατολισμός με τον Σπ. Μιχαλούλη

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2017 9:10

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο, ανοιχτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές και γονείς, που διοργάνωσε το φροντιστήριο Μακρίνα Χοντή.

Ο εισηγητής της εκδήλωσης κ. Σπύρος Μιχαλούλης, σύμβουλος σταδιοδρομίας της Orientum, εντυπωσίασε το κοινό και ανέλυσε θέματα όπως: Νέο Λύκειο και Νέο Εξεταστικό Σύστημα, Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, Επαγγελματικά Δικαιώματα και προοπτικές σχολών, Μεταπτυχιακά προγράμματα, Υποτροφίες, τάσεις της αγοράς εργασίας, Μετεγγραφές, Μηχανογραφικό της Κύπρου.

Επίσης δόθηκε η ευκαιρία σε μαθητές Γυμνασίου, Α’ και Β’ Λυκείου να συμπληρώσουν δωρεάν το τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων «Horizon-Νέο Λύκειο» της εταιρίας Orientum με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές στην επιλογή ομάδας προσανατολισμού και επιστημονικού πεδίου εξειδίκευσης.

Το φροντιστήριο Μακρίνα Χοντή παρέχει τη δυνατότητα σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση να συμπληρώσουν δωρεάν το τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Horizon» δηλώνοντας συμμετοχή στη γραμματεία του φροντιστηρίου στο τηλέφωνο 2410 -251960.

Γονείς και μαθητές ευχαρίστησαν την κ. Μακρίνα Χοντή για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass