ΣΤΟ 15ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ενημέρωση μαθητών για τις εξαρτήσεις

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2017 10:16

Στο πλαίσιο των δράσεων της θεματικής εβδομάδας μαθητές/τριες του 15ου Γυμνασίου Λάρισας ενημερώθηκαν για τα ακόλουθα θέματα: «Διατροφή και αυτοεκτίμηση» από την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Ηρώ Οικονομάκη και την υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κ. Σοφία Καστανίδου, «Παιδική κακοποίηση και εθισμός στο διαδίκτυο» από την κ. Βάσω Χατζή, ψυχολόγο του Χαμόγελου του Παιδιού, «Πρόληψη του εθισμού και των εξαρτήσεων» από τις κυρίες Μερόπη Πεντεδέκα και Ευαγγελία Νταφούλη, στελέχη του ΚΕΘΕΑ «Εξοδος», «Εφηβεία: Αγωγή υγείας και στοματική υγιεινή» από την κ. Γεωργία Ντέλλα, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Θεσσαλίας και την κ. Δοξαρά Βάια, ιατρό του τμήματος.


Επιπλέον διοργανώθηκε εκδήλωση στο σχολείο για τους γονείς – κηδεμόνες με ομιλήτριες την κ. Σοφία Καστανίδου η οποία ανέπτυξε το θέμα: «Αυτοαντίληψη – αυτοεκτίμηση εφήβων» και την κ. Μερόπη Πεντεδέκα με θέμα: «Εξαρτητική συμπεριφορά».
Με την ολοκλήρωση των ενημερωτικών συναντήσεων με μαθητές και γονείς, η διευθύντρια κ. Ασπασία Κασσίδα και ο σύλλογος των καθηγητών ευχαρίστησαν θερμά τις ομιλήτριες όλων των φορέων για τη συνεργασία και την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση του σχολείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass