Εισαγγελείς και από τη Λάρισα, ενημερώθηκαν στη ΔΕΕ της ΕΛΑΣ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2015 18:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:50

Ενημερωτική επίσκεψη στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησε την (12-03-2015) η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.

Στην επίσκεψη, που υλοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, μετά από σχετική έγκριση της Ηγεσίας του Σώματος, έλαβαν μέρος συνολικά τριάντα πέντε (35) Εισαγγελικοί Λειτουργοί διαφόρων βαθμίδων των Νομών Αττικής, Λάρισας, Κορίνθου και Ναυπλίου.

Εκ μέρους της Ηγεσίας του Σώματος, χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, Υποστράτηγος Παναγιώτου Δημήτριος, ενώ η παρουσίαση της Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων πραγματοποιήθηκε από την Υποστράτηγο (Ε.Κ.) Πηνελόπη Μηνιάτη.

Οι Δικαστές και Εισαγγελείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Τμήματα και τα Εργαστήρια της Διεύθυνσης και να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη, για θέματα σχετικά με τις αρμοδιότητες και το έργο της Υπηρεσίας, καθώς και για τις εξελίξεις στον τομέα της σύγχρονης επιστημονικής διερεύνησης εγκληματικών υποθέσεων.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass