ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΡΧΩΣΗ

Επίσκεψη στα διαδημοτικά σφαγεία

Δημοσίευση: 15 Απρ 2017 9:51

Μεγάλη ήταν η προσέλευση εμπόρων και κτηνοτρόφων παραγωγών και φέτος στα διαδημοτικά σφαγεία Τυρνάβου – Λάρισας για το Πάσχα. Τα σύγχρονα διαδημοτικά σφαγεία Τυρνάβου - Αμπελώνα – Λάρισας, όπου ο κύριος μέτοχος είναι ο Δήμος Τυρνάβου, επισκέφθηκε χθες το πρωί ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, συνοδευμένος από τον πρόεδρο της ΔΕΣΠΤΑ κ. Ανδρέα Ντάμτσιο.

Εκεί αρχικά συναντήθηκαν με τον κτηνίατρο της διεύθυνσης Κτηνιατρικής Λάρισας κ. Χριστόφορο Δρίβα και στη συνέχεια με τον πρόεδρο των εκδοροσφαγέων, κ. Άρη Μεντή και τα μέλη του σωματείου.

Σύμφωνα με τον κ. Σαρχώση τα διαδημοτικά σφαγεία Τυρνάβου - Λάρισας είναι από τα πλέον σύγχρονα της χώρας, διαθέτουν πιστοποίηση και σε επίπεδο Θεσσαλίας είναι τα πρώτα σε ποσότητα σφαγής αμνοεριφίων. Διαθέτουν ειδική μονάδα καύσης και πληρούν τους όρους λειτουργίας της Ε.Ε.

Τόσο ο πρόεδρος όσο και οι εργαζόμενοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα προσέλευση κτηνοτρόφων και εμπόρων οι οποίοι έσφαξαν τα αμνοερίφια ενόψει του Πάσχα.

Μετά την επίσκεψη μιλώντας στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης τόνισε ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και φέτος από τη σωστή λειτουργία των Σφαγείων τα οποία ως διαδημοτική επιχείρηση έχουν κοινωνικό ρόλο προασπίζοντας τα συμφέροντα των κτηνοτρόφων κρατώντας τις τιμές χαμηλά και παράλληλα με τους καθημερινούς ελέγχουν διασφαλίζεται και η ποιότητα των κρεάτων που φτάνουν στον καταναλωτή. Ο κ. Σαρχώσης συνεχάρη γι’ αυτή τη συλλογική επιτυχία τον πρόεδρο της ΔΕΣΠΤΑ κ. Ανδρέα Ντάμτσιο, τους εργαζόμενους στην επιχείρηση και τα μέλη του Σωματείου Εκδοροσφαγέων, αλλά και τους κτηνιάτρους της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Λάρισας και για τη δική τους συμβολή, ενώ θετική αναφορά έκανε και στους εμπόρους για την προτίμηση των Διαδημοτικών Σφαγείων.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass