Λατρευτικές -πολιτιστικές εκδηλώσεις στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου

Δημοσίευση: 17 Απρ 2017 9:30

Την Κυριακή του Θωμά 23 Απριλίου πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του μεγαλομάρτυρος Αγ. Γεωργίου Λαρίσης (Π.Ε.Ο και Βόλου) και θα πραγματοποιηθούν οι έξης λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με την ονομασία «ΑΗ-ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ 2017» σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Τρίτη 18 Απριλίου 7:00 μ.μ. Ομιλία με θέμα «Πρόληψη, η καλύτερη θεραπεία των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων» Ομιλητές: Οι κύριοι Κων/νος Φούντας, Καθηγητής Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Χρήστος Γάτος, Επιμελητής Α' του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης.

Πέμπτη 20 Απριλίου 7:00μ.μ.

Α. Ομιλία με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση και γονικός έλεγχος διαδικτύου» με ομιλητή τον κ.Γεώργιο Κωστόπουλο.

Β. Προβολή διαφανειών από τον κ. Σωτήριο Γιώτα με θέμα «Αφιέρωμα στον μεγαλομάρτυρα Αγ. Γεώργιο».

Σάββατο 22 Απριλίου 7:30μ.μ.

Πανηγυρικός Μεγ. Εσπερινός, με θ. κήρυγμα και αρτοκλασία προεξάρχοντος του Γεν. Άρχιερ. Επιτρ. της Ι. Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου, Αρχιμ. Ιγνατίου Μουρτζανού.

Κυριακή 23 Απριλίου το πρωί στις 7 πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του πρωτοσυγκέλου της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, Αρχιμ. Αχιλλίου Τσούτσουρα. Στις 12:00 Φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 2,5 χλμ. και απονομή επάθλων με τη συνδρομή του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου «Ενοριακή συντροφιά Άγ.Γεώργιος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Γεώργιος», την «Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών» και το «Σώμα Εθελοντών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών», και όποιος επιθυμεί δηλώνει την συμμετοχή του στην ιστοσελίδα της Ενορίας www.galilea.gr

Κυριακή 23 Απριλίου το απόγευμα στις 6:00 Παράκληση του αγίου και μεθεόρτιος εσπερινός. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της ιεράς εικόνος, η αρτοκλασία και το ύψωμα του Αγίου προεξάρχοντος εκπροσώπου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με τη συνοδεία των Εθελοντών, της Φιλαρμονικής «Αγ. Γεώργιος», της Ενορίας μας, τη συνδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Άγ. Γεώργιος» και της «Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών».

Τρίτη 25 Απριλίου 7:00 μ.μ. Επίδειξη με θέμα: «Φτιάξε ρούχα μόνος σου» από τη Σχεδιάστρια-Μοντελίστ κ. Σεβαστή Νικολούλη.

Πέμπτη 27 Απριλίου 7:00μ.μ. Ομιλία με θέμα «Ο ρόλος της διατροφής στη λιθίαση του ουροποιητικού» με ομιλητή τον κ. Αναστάσιο Καρατζά, Επίκουρο Καθηγητή Ουρολογίας και Παιδοουρολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μέσον εξυπηρέτησης των πιστών: Αστική συγκοινωνία Ν°2 Στάση Άγιος Γεώργιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass