ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΔΗΜΟ ΝΤΙΚΟΥΔΗ

Πολύτιμη προσφορά στον «Αριστέα» Γιάννουλης

Δημοσίευση: 13 Απρ 2017 10:20

Δωρεά ηλεκτρικών συσκευών πραγματοποίησε στη Δομή Γιάννουλης του παραρτήματος Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κ.Κ.Π.Π.Θ. ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, κ. Δήμος Ντικούδης, σε συνέχεια της επίσκεψή του σε αυτή.

Ο διακεκριμένος αθλητής κ. Ντικούδης, επισκεπτόμενος πρόσφατα τις εγκαταστάσεις της Δομής, ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τη λειτουργία των εργαστηρίων της, συνομίλησε με τους εκπαιδευόμενους και έπαιξε μπάσκετ μαζί τους στο γήπεδο εντός του αύλειου χώρου της.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από την παρουσία και τη ζεστή του προσέγγιση, αλλά κι εκείνος, συγκινήθηκε ιδιαίτερα και έσπευσε, ενεργώντας με αμεσότητα, να δείξει το θερμό του ενδιαφέρον, την ευαισθησία και την ανθρωπιά του, προχωρώντας στην προαναφερόμενη δωρεά.

Όπως αναφέρθηκε από το διοικητικό συμβούλιο και το προσωπικό της Δομής: «Η ενέργειά του αυτή, αποτελεί έμπρακτη εκδήλωση κοινωνικής ευαισθησίας – υποστήριξης και ενίσχυσης φορέων που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής αλληλεγγύης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού - όπως ο δικός μας και προάγουν το ήθος, ως πρώτιστη αξία και τιμή για κάθε αθλητή και ολυμπιονίκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass