ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+

Αντιπροσωπεία Λαρισαίων εκπαιδευτικών στην Ιταλία

Δημοσίευση: 09 Απρ 2017 10:14

Αντιπροσωπεία δασκάλων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας αποτελούμενη από την κ. Τζομπανάκη Αικατερίνη και την κ. Κανδύλη Παρασκευή, στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ ka2 με τίτλο «Hooked onto a Healthy lifestyle » επισκέφτηκε το Άτρι της Ιταλίας, όπου πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνάντηση των αντιπροσωπειών των συμμετεχόντων χωρών που ήταν η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Λετονία, η Λιθουανία και η Ουγγαρία.

Το πρόγραμμα έχει στόχο να εκπαιδεύσει τους Ευρωπαίους μαθητές σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και σε μια υγιεινή διατροφή. Γίνονται προτάσεις και ανταλλαγές στο όνομα του υγιούς τρόπου διαβίωσης για μια ζωή γεμάτη ευεξία. Κατά την παραμονή των αντιπροσωπειών των χωρών εταίρων πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες από μαθητές και δασκάλους στις εγκαταστάσεις του Istituto Comprensivo Atri. Ήταν μία εβδομάδα αφιερωμένη στην εκπαίδευση, τις κοινωνικές και πολιτιστικές ανταλλαγές. Μετά το πέρας των δραστηριοτήτων του έργου πραγματοποιήθηκε η παράδοση των πιστοποιητικών συμμετοχής σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass