ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Στη μάχη της καθημερινότητας οι γυναίκες της ΝΔ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2017 23:10

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για όσα υποσχέθηκε και δεν έπραξε άσκησαν τόσο η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ όσο και η ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στα γραφεία του κόμματος.

Η γραμματέας Μαρία Συρεγγέλα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό – και σε όσα είπε ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του χθες κατά την έναρξη του συνεδρίου Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ – δηλώνοντας: «Η υπόσχεση του κ. Τσίπρα για τους Παιδικούς Σταθμούς πως φέτος θα απορροφηθούν όλα τα παιδιά είχε ειπωθεί και πέρυσι και τελικά δεν έγινε καθώς χιλιάδες παιδιά έμειναν εκτός. Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας μίλησε για παροχές από το πρώτο παιδί, κάτι, όμως, που υπάρχει ήδη και έγινε από την Κυβέρνηση Σαμαρά. Επίσης υποσχέθηκε αξιοποίηση δημοσίων κτιρίων ώστε να διαμένουν νέοι, αλλά οι νέοι δεν θέλουν να γίνουν πρόσφυγες στη χώρα τους. Δουλειές θέλουν». Και η κ. Συρεγγέλα κατέληξε: «Χρήματα δεν υποσχόμαστε. Όπως έχει ζητήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ό,τι λέμε και υποσχόμαστε είναι αληθινό και κοστολογημένο».

Στο πλευρό της κ. Συρεγγέλα ήταν ο Τομέας της ΝΟΔΕ Λάρισας και οι κυρίες Βάσω Μέκρα, Γόνη Γανοχωρίτου και Παναγιώτα Μπουρνάκα, τις οποίες η πρώτη ευχαρίστησε θερμά για την άψογη, καθημερινή σχεδόν συνεργασία που έχουν.

Ο ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Στην προσφώνησή του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, Χρ. Καπετάνος, άσκησε έντονη κριτική κατά της κυβέρνησης για τα εγκαίνια στα Τέμπη υπογραμμίζοντας ότι «το έργο ξεκίνησε επί Κώστα Καραμανλή και Γ. Σουφλιά και ο τρόπος και η μεθόδευση της όλης διαδικασίας ήταν πολύ άσχημος. Να θυμάται τη ρήση ο πρωθυπουργός: «Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις». Ακόμη ο κ. Καπετάνος αναφέρθηκε στις πολλές εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει η ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας στον ένα χρόνο της θητείας του και εξήγγειλε περισσότερες το μέλλον. Η αρχή θα γίνει στις 20 Απριλίου με τον Μιλτ. Βαρβιτσιώτη στον Τύρναβο.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass