ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Ομόφωνη επανεκλογή του Δημ. Γεωργάκη

Δημοσίευση: 05 Απρ 2017 10:21

Ο Λαρισαίος συνταγματάρχης ε.α. Δημήτρης Γεωργάκης επανεκλέχθηκε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων- ΠΟΕΔ.

Εκλέκτορες απ΄ όλες τις Λέσχες Καταδρομέων της χώρας μετείχαν στην ετήσια γενική συνέλευση και τις εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΔ που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη. Στην εκλογική διαδικασία πλειοψήφησε ο απερχόμενος πρόεδρος Δημ. Γεωργάκης, ο οποίος εκλέχθηκε κατόπιν πρόεδρος με ομόφωνη απόφαση του νέου Δ. Σ. για την επόμενη τριετία.

Υποψήφιος ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΛΕΚ Λάρισας Δημήτρης Δραγανιδάκης, ο οποίος εκλέχθηκε για το ΔΣ σε καλή σειρά, βλέποντας όμως ότι δεν εκπροσωπείται η Κύπρος, μιας και ο εκπρόσωπός της δεν εκλέχτηκε καθώς ήταν πρώτος επιλαχών, παραιτήθηκε υπέρ του. «Ήταν, προς τιμήν του, μία ενέργεια που συγκίνησε όλο το ΔΣ αλλά και όλους τους εκπροσώπους των Λεσχών, άλλωστε είναι γνωστό το ήθος του Δραγανιδάκη», σχολίασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Μετά την επανεκλογή του, ο πρόεδρος Δημ. Γεωργάκης, δημοτικός σύμβουλος Λάρισας, δήλωσε: «Αισθάνομαι την επιτακτική ανάγκη να εκφράσω από τα μύχια της ψυχής μου τις ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου για δεύτερη φορά με τη βούληση της ψήφου σας και με αναδείξατε πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Σας διαβεβαιώνω παρόλο που το βάρος που αναλαμβάνω είναι μεγάλο, καθώς επίσης και οι ευθύνες, θα λειτουργήσω και θα συμπεριφερθώ όπως δήλωσα και στο συνέδριό μας, συλλογικά και συναδελφικά, ως πρώτος μεταξύ ίσων. Οι πολιτικοί και οικονομικοί καιροί είναι δύσκολοι, ώρα να δείξουμε ότι είμαστε και ενωμένοι και μάχιμοι και δυνατοί. Θεωρώ δεδομένη, όπως και πριν έτσι και τώρα, τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων μας ανεξαιρέτως, για την επίτευξη των κοινών μας ιδεών και επιδιώξεων της Ομοσπονδίας. Να κρατάμε το φρόνημα υψηλό και να διατηρούμε, όχι μόνο το καταδρομικό μας πνεύμα, αλλά και τον κοινωνικό και εθνικό μας χαρακτήρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass