ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ EUROBANK

Βραβεύτηκαν οι πρώτοι των πρώτων

Δημοσίευση: 01 Απρ 2017 9:05

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε χθες στην Παλαιά Βουλή η βράβευση των «Πρώτων εκ των Πρώτων» αποφοίτων Λυκείου από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει καθιερώσει από το 2003 η Eurobank.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.
Με το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους που συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Η σχολική περίοδος 2015-2016 ανέδειξε 1.094 αριστεύσαντες από όλη την Ελλάδα. Στα 14 χρόνια ζωής αυτού του θεσμού, η Eurobank έχει βραβεύσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 16.000 αριστούχους μαθητές από όλη την Ελλάδα, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων διακρίνονται σήμερα στην οικονομική, ακαδημαϊκή και επιστημονική ζωή της χώρας μας.
Η βράβευση των 58 αριστούχων, που αναδείχθηκαν οι άριστοι μεταξύ των αρίστων, έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρόεδρο του ΔΣ της Τράπεζας Νικόλαο Καραμούζη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank Φωκίωνα Καραβία.
Οι βραβευθέντες από τη Θεσσαλία είναι: από το 1ο Γενικό Λύκειο Λάρισας, πρώτος των πρώτων του νομού Λάρισας ο Γιαννακός Ευάγγελος, ο οποίος εισήχθη με αριθμό μορίων 19.485 στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνολικά στον νομό Λάρισας διακρίθηκαν 36 μαθητές σε 49 σχολεία.
Στον νομό Καρδίτσας από το 4ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας, η Καρανάσιου Λευκοθέα, πρώτη μεταξύ 15 αριστούχων από τα 20 σχολεία του νομού, εισήχθη με αριθμό μορίων 19.381 στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Από το νομό Μαγνησίας και το 2ο Γενικό Λύκειο Βόλου βραβεύτηκε ο αριστούχος Κρανιάς Δημήτριος, ο οποίος εισήχθη με αριθμό μορίων 19.248 στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Συνολικά στο νομό αρίστευσαν 24 μαθητές σε σύνολο 37 σχολείων.
Στο νομό Τρικάλων, διακρίθηκε η Γκότσιου Αικατερίνη από το 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων - Οδυσσέας Ελύτης, η οποία εισήχθη με αριθμό μορίων 19.374 στο τμήμα Ψυχολογίας της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Συνολικά βραβεύθηκαν 17 μαθητές από 22 σχολεία του νομού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass