ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κούγιας έστειλε Κουτσιανικούλη στο Survivor!

*Τι του έδωσε ο δήμαρχος που στήνει αύριο γιγαντοοθόνη στην Κεντρική

Δημοσίευση: 01 Απρ 2017 8:30 | Τελευταία ενημέρωση: 01 Απρ 2017 9:15
Ένα σχόλιο του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ κατά της παίκτριας του «Survivor» Λάουρα Νάργες προκάλεσε αντιδράσεις. Στον βαθμό που Κούγιας και Αλαφούζος έστειλαν τον Κουτσιανικούλη στον Άγιο Δομήνικο για να δοκιμάσει τη «γλύκα» του παιχνιδιού… Ένα σχόλιο του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ κατά της παίκτριας του «Survivor» Λάουρα Νάργες προκάλεσε αντιδράσεις. Στον βαθμό που Κούγιας και Αλαφούζος έστειλαν τον Κουτσιανικούλη στον Άγιο Δομήνικο για να δοκιμάσει τη «γλύκα» του παιχνιδιού…

Έντονο λαρισινό ενδιαφέρον και μάλιστα με αναπάντεχο τρόπο αποκτάει από σήμερα το Survivor που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αλέξης Κούγιας μετά το σχόλιο του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή Βασίλη Κουτσιανικούλη εναντίον της Λάουρα Νάργες (την αποκάλεσε «ανάπηρη», αλλά στη συνέχεια ανασκεύασε) το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ κ. Αλαφούζο, προκειμένου να τον πείσει να μην κινηθεί δικαστικά εναντίον του αθλητή.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι δύο άνδρες πήραν μια καινοτόμα απόφαση καθώς έδωσαν τα «χέρια» να στείλουν τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ στον Άγιο Δομήνικο όπου βρίσκεται ήδη από τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο στόχος είναι τόσο να του αποδείξουν τον βαθμό της δυσκολίας των αγωνισμάτων όσο και να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν στην ομάδα των «Μαχητών» μετά και το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στους δρόμους του νησιού με θύματα δύο παίκτες.

Οι ίδιες πληροφορίες εν τω μεταξύ αναφέρουν πως το βράδυ της Πέμπτης Κούγιας και Κουτσιανικούλης επισκέφτηκαν τον δήμαρχο κ. Καλογιάννη στο γραφείο του, με τον οποίο και συζήτησαν το θέμα. Κύκλοι του δημαρχείου επιβεβαιώνουν πως ο δήμαρχος φέρεται να έδωσε και ένα μπλουζάκι που μπροστά έχει το σήμα από την καμπάνια «Λάρισα: Υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021» και πίσω το Αρχαίο Θέατρο της πόλης για να τη φοράει στα αγωνίσματα με σκοπό να διαφημίσει με αυτόν τον τρόπο την περιοχή. Μάλιστα ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ενώπιον του κ. Κούγια πως αύριο το βράδυ θα τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη στην Κεντρική πλατεία έτσι ώστε όλοι οι Λαρισαίοι να μπορούν να στηρίξουν ομαδικά τις προσπάθειες του Κουτσιανικούλη.

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass