ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Τα νέα μέτρα φέρνουν συλλαλητήριο στη Λάρισα

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2017 11:05

Η διοργάνωση συλλαλητηρίου ενάντια στα επικείμενα νέα μέτρα ήταν το αντικείμενο σύσκεψης οργανώσεων, κομμάτων, συλλογικοτήτων και ανένταχτων που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΛΜΕ Λάρισας μετά από κάλεσμα της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας.

Όπως τονίστηκε, «τις μέρες που διανύουμε, ζούμε από τη μία τις άγριες διαθέσεις των ιμπεριαλιστών για νέο γύρο επίθεσης στα δικαιώματα του λαού μας και από την άλλη τα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τάχα καλύτερες μέρες μετά το τέλος της αξιολόγησης.

Είναι ξεκάθαρο ότι για μια ακόμη φορά οι κόκκινες γραμμές κατέρρευσαν και ο “έντιμος συμβιβασμός” προμηνύει νέα δυσβάστακτα μέτρα για τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και τη νεολαία. Νέα μέτρα που έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα.

Η πολιτική των Μνημονίων, η ισοπέδωση κάθε κοινωνικής κατάκτησης, η εργασιακή βαρβαρότητα, η εξαθλίωση, συνεχίζουν ακάθεκτες.

Απαίτηση των καιρών είναι να σημάνει συναγερμός, να βγει στο προσκήνιο το εργατικό, λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα, υπερασπίζοντας και διεκδικώντας τα δικαιώματά του για την ανατροπή της επίθεσης κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass