ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ!

Εθελοντική δράση για μια καθαρή Ελλάδα

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2017 10:56

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», μεθαύριο Κυριακή 2 Απριλίου χιλιάδες εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα συντονιστούν στο Let’s do it Greece 2017, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη Εθελοντική Δράσης της χώρας.

Στόχος, οι χιλιάδες πολίτες που μοιραζόμαστε το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούμε σε ολόκληρη τη χώρα, ομορφαίνοντας και προστατεύοντας περισσότερα από 1.000 σημεία, μέσα σε μια μέρα!

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει δυναμικά στη μεγάλη αυτή εθελοντική διοργάνωση. Η φετινή συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, καθώς για μεθαύριο Κυριακή 2 Απριλίου, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και υποστήριξη περισσότεροι από 400 φορείς σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ανάμεσά τους, εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι πολιτιστικοί, εξωραϊστικοί, περιβαλλοντικοί, ποδηλατικοί, σπηλαιολογικοί, καταδυτικοί, αθλητικά σωματεία, φορείς πολιτικής προστασίας, το σύνολο των μεγάλων περιβαλλοντικών οργανώσεων, Δήμοι και τοπικές κοινότητες, φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, τουριστικοί φορείς, εταιρίες, ιδιώτες, σχολεία, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Επιπλέον, με την έγκριση του Υπουργείο Παιδείας, έχει ήδη ξεκινήσει η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s Do It Greece 2017», σε πάνω από 1.400 σχολεία της χώρας.

Οι δράσεις των σχολείων μαζί με όλες τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο 2 Απριλίου αποτυπώνονται στον διαδραστικό Χάρτη Δράσεων (www.letsdoitgreece.org/map) .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass