Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Ο Αθ. Χαλούλης ξανά πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2017 22:34
Ο επανεκλεγμένος πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου κ. Αθανάσιος Χαλούλης Ο επανεκλεγμένος πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου κ. Αθανάσιος Χαλούλης

Ο κ. Αθανάσιος Χαλούλης επανεκλέχτηκε χθες βράδυ πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου, μετά τις εκλογές της περασμένη Κυριακής που έγιναν στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού. Οι νέοι αιρετοί έχουν τετραετή θητεία .

Δικαίωμα προσέλευσης είχαν 117 από τα 165 μέλη του συνεταιρισμού τα οποία ήταν ενήμερα οικονομικά, για να εκλέξουν νέα διοίκηση, εποπτικό συμβούλιο και εκπρόσωπο στα τριτοβάθμια όργανα, ενώ προσήλθαν στη διαδικασία 100 μέλη.

Η επανεκλογή του κ. Αθανασίου Χαλούλη επιβραβεύει τον σωστό και με ήπίων τόνων τρόπο με τον οποίο διοίκησε το τελευταίο διάστημα έναν από τους πλέον επιτυχημένους συνεταιρισμούς βάζοντας κι εκείνος το δικό του λιθαράκι στην παραπέρα ανοδική πορεία του.

Η κατανομή αξιωμάτων στην υπόλοιπη διοίκηση έχει ως εξής: Αντιπρόεδρος Ταμπόσης Σωτήριος, γενικός γραμματέας Χριστονίκος Ιωάννης, ταμίας Στούπας Δημήτριος. Μέλη: Μπετηκούγιας Αθανάσιος, Ραψανιώτης Αγησίλαος, Λάκη Χρυσοβαλάντω – Ειρήνη.

Για το Εποπτικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν τρία μέλη, οι Σακούτσιος Ελευθέριος – Παναγιώτης, Ταμπόσης Δημήτριος, Τσιμπλούλης Στέφανος.

Για τα τριτοβάθμια όργανα εκλέγεται ένα μέλος, ο Μπετηκούγιας Αθανάσιος.

Μιλώντας στην «Ε» μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας χθες το βράδυ ο επανεκλεγμένος πρόεδρος κ. Αθανάσιος Χαλούλης ευχαρίστησε τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου του ΑΣΕΠΟΠ. Τόνισε ότι διοίκηση, μέλη του συνεταιρισμού, διεύθυνση, αλλά και εργαζόμενοι, από κοινού θα συνεχίσουν την ανοδική πορεία του ΑΣΕΠΟΠ, μια πορεία που δεν αντανακλά θετικά μόνο στα μέλη αλλά γενικότερα στην τοπική κοινωνία του Τυρνάβου και ειδικότερα στον αγροτικό κόσμο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass