Μήνυμα γυναικών Τυρνάβου για τη γυναίκα

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2017 13:20

Μήνυμα του «Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου», εκδόθηκε για την ημέρα της γυναίκας. Στο μήνυμα σημειώνεται ότι η γυναίκα στην πορεία της ιστορία είναι ένας συνεχής αγώνας, ένα πρόσωπο με πολλούς ρόλους: μητέρα, σύντροφος, νοικοκυρά, εργαζόμενη, πολιτικός, επιστήμονας… γυναίκα.

Δεν αποτελεί μόνο το «ωραίο φύλο», άσχετα αν κάποιοι θέλουν να την ταυτίσουν μόνο μ’ αυτό. Η γυναίκα έχει πλέον δυναμική θέση στην κοινωνία. Το αποδεικνύει με τον καθημερινό της αγώνα, ιδιαίτερα στις μέρες μας που βιώνει την άνιση μεταχείριση στην εργασία, την ανεργία, την οποιουδήποτε είδους κακοποίηση…

Η 8η Μαρτίου δεν είναι «η γιορτή της γυναίκας», είναι ημέρα μνήμης στις γυναίκες που αγωνίστηκαν για μια καλύτερη θέση στην κοινωνία, που διεκδίκησαν και απαίτησαν δικαιώματα, που πέτυχαν στόχους και απέκτησαν ελευθερίες.

Η γυναίκα σήμερα συνεχίζει να αγωνίζεται, να διεκδικεί, να κερδίζει, αλλά παράλληλα χάνει, περιθωριοποιείται,υποβαθμίζεται. Μόνο μέσα από συλλογική δράση μπορεί και ξεπερνά τα προβλήματα, βρίσκει λύσεις στα αδιέξοδα. Το γυναικείο κίνημα το απέδειξε και θα συνεχίσει να το αποδεικνύει.

Η γυναίκα στην πορεία της ιστορίας, ένας συνεχής αγώνας, καταλήγει ο Σύλλογος Γυναικών Τυρνάβου

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass