ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΚΑΙ ΚΔΑΠΜΕΑ

Έναρξη Εργαστηρίου Κοινωνιολογίας

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2017 12:40

 Η αρχή για έναν νέο κύκλο συνεργασίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠ με Αναπηρία του Δήμου Λαρισαίων έγινε την περασμένη βδομάδα, με την Κοινωνιολόγο και συγγραφέα Διονυσία Τριπολίτου, ενεργό μέλος του δικτύου συνεργαζομένων φορέων και πολιτών στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Πόλη που Μαθαίνει».  

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης του προσωπικού, σε θέματα διαχείρισης και ανάπτυξης της δυναμικής της παιδαγωγικής ομάδας, υλοποιείται στο ΚΔΑΠ των Αμπελοκήπων. Πρόκειται για έναν κύκλο συναντήσεων και αλληλεπίδρασης που θα λάβει χώρα έως το τέλος της εκπαιδευτικής χρονιάς.

Μέσα από βιωματικές ασκήσεις και εργαστήρια, στοχεύει στην προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων, την ενδυνάμωση των σχέσεων και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση προβλημάτων και δυσκολιών που προκύπτουν στο δυναμικό τρίγωνο παιδαγωγού – παιδιού – οικογένειας στη σύγχρονη εποχή της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Η παρουσίαση από την κ. Τριπολίτου έγινε με έναν πρωτότυπο τρόπο, δίνοντας τα εφόδια για αλλαγή τρόπου σκέψης και αναθεώρησης απόψεων μέσα από τη συμβουλευτική προσέγγιση και διαχείριση των προβλημάτων.

Για πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ στη ΔΗ.Κ.Ε.Λ. (Γαριτσίου & Λευκίππου – Ροδοπούλειο) τηλ: 241--663085, ώρες: 09:00π.μ.– 03:00μ.μ, e-mail: dikel09@yahoo.gr, καθώς και στην παιδαγωγικά υπεύθυνη των δέκα δομών του Δικτύου Λίνα Μουσιώνη, στο τηλ: 6985-813758 (ώρες: 2:00μ.μ – 9:00μ.μ.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass