ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ο Γ. Μπαρτζώκης επιστρατεύει αμερικάνικα συστήματα

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2017 8:07

«Το γραφείο θα έχει μία ειδική πανελλήνια αποστολή που θα είναι η διαδικτυακή επίθεση και η συλλογή πληροφοριών, στα πρότυπα ειδικών μυστικών τμημάτων Αμερικανικών Forum, εναντίον των τραπεζικών ιδρυμάτων και των εκπροσώπων τους που καταχρηστικά έχουν επιβάλει τους όρους τους έναντι των Δανειοληπτών μελών και ψηφοφόρων μας».

Αυτό ακριβώς ανακοίνωσε ο πρόεδρος Γιώργος Μπαρτζώκης κόβοντας την πίτα του κόμματος «Δανειοληπτών-Ταυτότητα Κεντρώων» προαναγγέλλοντας τη λειτουργία, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενός νέου γραφείου του κόμματος στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου της Λάρισας.

Μιλώντας σε μια μαζική συγκέντρωση (φωτ.) ο πρόεδρος διαπίστωσε «την τεράστια δυναμική που απέκτησε το κόμμα μέσα σε 8 μήνες ως λόμπυ των Ελλήνων που έχουν λάβει έστω και ένα δάνειο και τώρα ζητάει την εκπροσώπησή του στο Κοινοβούλιο».

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Γ. Μπαρτζώκης κατά των προσφύγων αναφερόμενος «στους κινδύνους που εγκυμονούν οι ψευτοπρόσφυγες που κατακλύζουν τα χωριά μας» θεωρώντας ότι «είναι λαθρομετανάστες αφού όπως και το καταστατικό του κόμματος αναφέρει ο ορισμός του πρόσφυγα γίνεται όταν τα άτομα προέρχονται από εμπόλεμη ζώνη συνορευόμενης μόνο χώρας με την Ελλάδα δηλαδή των Τούρκων όχι όμως των πολιτών της Μέσης Ανατολής» τους οποίους και κάλεσε «να επιστρέψουν στις πατρίδες τους να καταταγούν στους εθνικούς στρατούς τους και να πολεμήσουν έως εσχάτως για τα εδάφη τους», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass