Ιερά αγρυπνία Οσίου Νικολάου του Πλανά στον Άγιο Αχίλλιο

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2017 1:22

Με μεγάλη κατάνυξη τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα η αγρυπνία του Οσίου Πατρός ημών Νικολάου, ιερέως του Πλανά,

του ηγιασμένου, με τη συμμετοχή πολλών πιστών και ευλαβών χριστιανών, που αγαπούν και ευλαβούνται τον νέο αυτό θαυματουργό άγιο της Εκκλησίας.

Στην ιερά αγρυπνία, όπου τελέσθηκε ο Όρθρος, οι Ώρες και η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιο, τέθηκε σε προσκύνηση τεμάχιο του ιερού και χαριτοβρύτου λειψάνου του Αγίου και η μεγάλη περίτεχνος εικόνα του, ενώ έψαλε πολυμελής χορός των Ιεροψαλτών του Ιερού Ναού. Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.Ιγνάτιος μίλησε για τη ζωή και το έργο, την απλότητα και την ταπείνωση του ηγιασμένου ιερέως των Αθηνών, ο οποίος όπως είπε, αποτελεί και στις μέρες μας ένα ξεχωριστό πρότυπο και ένα υπόδειγμα οσίου ιερέως στην εποχή μας και στον κόσμο μας, όπου ο σύγχρονος άνθρωπος αναζητά αυθεντικότητα, ειλικρίνεια, αληθινή αγάπη και απλότητα καρδίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass