ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Καταναλωτικός προορισμός για 9 ημέρες

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2017 13:10

Από 25 Μαρτίου έως 2 Απριλίου θα πραγματοποιήσει η «Πολυκλαδική έκθεση Θεσσαλίας» την φετινή της διοργάνωση και όπως πάντα στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης που θεσμικά τη φιλοξενεί.

Η έκθεση έχει μεγάλη ελκτική δύναμη γιατί αφορά στον πιο αγαπημένο και δημιουργικό χώρο του έλληνα, την κατοικία του, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του. Έτσι για 15η χρονιά θα δώσει τη δυνατότητα στις νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες της πόλης να συστηθούν με ένα ευρύ κοινό και στις ήδη καθιερωμένες επιχειρήσεις να ανανεώσουν τις σχέσεις εμπιστοσύνης με την πελατεία τους. Γιατί στο γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας, η συμμετοχή στην έκθεση μεταφράζεται από τον επισκέπτη ως οικονομική ευρωστία της επιχείρησης, άρα αξιοπιστία αυτής και των προϊόντων της.

Κατά τους διοργανωτές της η έκθεση είναι ένα άρτιο εργαλείο επαγγελματικού δειγματισμού και μάλιστα δίνει ίσες ευκαιρίες προβολής σε μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις. Άσχετα όμως με τον βαθμό στον οποίο οι επιχειρήσεις θα την εκμεταλλευτούν, η ίδια σχεδιάστηκε και οργανώνεται για άλλη μια φορά με στόχο την αποδοτικότερη συμμετοχή των εκθετών και σκοπό να εισπράξουν όχι μόνο την αξία της συμμετοχής κατά τη διάρκειά της αλλά και την παρακαταθήκη που αφήνει για το μέλλον τους, την υπεραξία της.

Ένα από τα ατού της διοργάνωσης είναι πως οι επιχειρήσεις ανάλογα με τα εκθέματά τους είναι ενταγμένες σε θεματικές ενότητες με κλαδική λογική και συναφή είδη για άμεση σύγκριση και πιο προσωποποιημένη αντιμετώπιση του επισκέπτη. Με την σειρά που είναι χωροθετημένες θα είναι οι ακόλουθες.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ η οποία προβάλλει και προωθεί τον εξοπλισμό, τη διακόσμηση και τη δόμηση των σύγχρονων κατοικιών. Θεμέλιοι στόχοι του αφιερώματος είναι η παροχή ολοκληρωμένων οικιστικών λύσεων στον επισκέπτη και η προώθηση του ποιοτικού και πιστοποιημένου Ελληνικού -και ειδικά - τοπικού προϊόντος.

ΣΑΛΟΝΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ το οποίο θα αναδείξει για άλλη μια χρονιά τη γνώση και την τεχνολογία αξιοποίησης των φυσικών πόρων, θα προτείνει λύσεις εξοικονόμησης χρημάτωνκαι θα αντιτάξει στα γηρασμένα κτιριακά αποθέματα την ενεργειακή θωράκιση κτιρίων αλλά και τον περιορισμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων του.

ΣΑΛΟΝΙ EXPOLADY& WEDDING Ένα ενημερωτικού και ψυχαγωγικοί τύπου διαδραστικό αφιέρωμα στη γυναίκα που ανταποκρίνεται στο προφίλ της και σε τομείς ενδιαφερόντων της, με βασικό κορμό τον γάμο.

Ως ανοιξιάτικη έκθεση η ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ έχει και έφεση στην ανανέωση και γνωρίζει καλά πως σε εμπορικά γεγονότα το ενδιαφέρον των επισκεπτών προσελκύουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις, γι΄αυτό πολλά events θα διανθίσουν την 9ήμερη διάρκειά της. Φέτος όμως προκειμένου να ενισχυθεί η επισκεψιμότητά της και το αίσθημα πληρότητας των επισκεπτών κατά την αποχώρηση τους, πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω.

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου, συστεγάζεται και συλλειτουργεί με μία κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού που έρχεται για πρώτη φορά στην Λάρισα μετά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το Ο.Α.Κ.Α και αναμένεται να ταξιδέψει τους επισκέπτες στον μαγικό κόσμο της μηχανοκίνησης και να ανεβάσει την αδρεναλίνη. Το Motor Festival, θα προβάλει τα Ελληνικά Μηχανοκίνητα σπορ, Ράλλυ Αναβάσεις, Ταχύτητα, Dragster, Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4 , Κάρτ, Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Offroad, Monster Truck, Truck, με δεκάδες σόου, διαγωνισμούς και εκπαιδεύσεις, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα του χώρου, αλλά και το αθλητικό ιδεώδες.

Οι διοργανωτές επιδιώκουν να κάνουν τη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης πόλο έλξης, επιχειρηματικό προσκήνιο και απόλυτο καταναλωτικό προορισμό για τις 9 μέρες λειτουργείας της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την έκθεση και τους συμμετέχοντές της και καλούν τις παραγωγικές και εμπορικές δυνάμεις που η έκθεση αντιπροσωπεύει, να τη δουν με διορατικότητα και ετοιμότητα και να την εκμεταλλευτούν σαν μία από τις ευκαιρίες που πάντα κρύβονται στους δύσκολους καιρούς. Γιατί η αγορά εξελίσσεται, μεταλλάσσεται, αλλά πάντα προχωρά και η όποια ευκαιρία ανήκει στους παρόντες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρία ARTEXPO στα τηλ. 2410- 255990 & 6932 -08726.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass