ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΠΙ.ΖΩ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών στη Λάρισα

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2015 15:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:34

 

 

Για τις επόμενες ημέρες,  από την «Επιμόρφωση Ζωής» (Επι.Ζω.) έχουν προγραμματιστεί τα παρακάτω επιμορφωτικά – εκπαιδευτικά σεμινάρια: 

Πιστοποιημένο Σεμινάριο CPR/AED, ERC «Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή», την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στο Μύλο του Παππά (Διάρκεια : 5 ώρες, από 16:30 έως 21:30 και κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ)

 Το σεμινάριο «Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (CPR/AED, ERC)», αφορά στην παροχή εκπαίδευσης σε βασικές αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες, για την εφαρμογή Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ) σε περιπτώσεις Καρδιακής Ανακοπής σε ενήλικες, σύμφωνα με τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες για την αναζωογόνηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC). Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, μαθητές, υγειονομικούς, μέλη εθελοντικών διασωστικών ομάδων, σώματα ασφαλείας κτλ.

Πιστοποιημένο Σεμινάριο «Διαχείριση Πολυτραυματία» την Κυριακή 15 Μαρτίου στο Μύλο του Παππά (Διάρκεια : 8 ώρες, από 08:00 έως 16:00 και κόστος συμμετοχής : 50 ευρώ

Το σεμινάριο «Διαχείριση Πολυτραυματία» έχει ως στόχο να εφοδιάσει όλους τους εμπλεκόμενους στο επείγον, με τις γνώσεις εκείνες οι οποίες είναι απαραίτητες, ώστε να μπορούν με ασφάλεια να παρέμβουν και να αντιμετωπίσουν καταστάσεις τραυματισμών σε προνοσοκομειακό επίπεδο. Για το λόγο αυτό το σεμινάριο βασίζεται κυρίως στην πρακτική εξάσκηση και τους χειρισμούς οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την αύξηση του ποσοστού επιβίωσης των τραυματιών καθώς και τη μείωση του ποσοστού θανάτων & αναπηριών.

Απευθύνεται σε πυροσβέστες, αστυνομικούς, διασώστες, υγειονομικούς, σπουδαστές, μέλη εθελοντικών διασωστικών ομάδων κτλ.

Πιστοποιημένο Σεμινάριο «Βασική υποστήριξη Ζωής και αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά» την Πέμπτη 26 Μαρτίου στο Μύλο του Παππά (Διάρκεια : 4 ώρες, από 17:00 έως 21:00 και κόστος συμμετοχής : 20 ευρώ). Το σεμινάριο «Βασική Υποστήριξη Ζωής και αντιμετώπιση πνιγμονής σε παιδιά», αφορά στην παροχή εκπαίδευσης σε βασικές αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες, για την εφαρμογή Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) & αντιμετώπισης πνιγμονής σε Παιδιά, σε περιπτώσεις Καρδιακής – Αναπνευστικής Ανακοπής & απόφραξης του αεραγωγού από ξένο σώμα.

Απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, προσωπικό παιδικών σταθμών, υγειονομικούς, σπουδαστές, μέλη εθελοντικών διασωστικών ομάδων κτλ.  Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της πρόσφατης συνεργασίας της «Επι.Ζω.» με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές στα σεμινάρια μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. 6975.324.920 & 6979.974.496, το info@epizo.gr στο facebook.com/EpiZo.epimorfosizois & στο www.epizo.gr   

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass