ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Συνέλευση και κοπή πίτας του ΟΑΕΕ Τυρνάβου

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2017 14:00

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων από τον Τύρναβο, τον Αμπελώνα και την ευρύτερη περιοχή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Ανδρομέδα» του Τυρνάβου η ετήσια τακτική απολογιστική συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων , καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ζωή Βελισσαρίου ξεκίνησε την ομιλία της με την ευχή το 2017 να είναι καλύτερο από τον προηγούμενο χρόνο ο οποίος έφερε μεγάλο βάρος στις καρδιές αλλά και στις τσέπες και των συνταξιούχων. Επίσης ευχήθηκε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου σε όλα τα μέλη και τους συνταξιούχους γενικότερα καλή χρονιά με ειρήνη, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση, πέρα από τη γιορτινή της πλευρά με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας είχε και την ετήσια απολογιστική συνέλευση. Το 2017 είναι χρονιά εκλογοαπολογιστική. Μετά τη συνέλευση, στις 12 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικού συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην ΠΟΣ.

Επίσης η κ. Βελισσαρίου έκανε αναφορά στις δραστηριότητες του σωματείου με τη συμμετοχή του σε κινητοποιήσεις όπως η συμμετοχή στη μεγάλη συγκέντρωση στη Λάρισα στα πλαίσια 24ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης. Επίσης το σωματείο μεταξύ άλλων συμμετείχε μαζικά τον περασμένο Δεκέμβριο στην πανελλήνια απεργία στην Αθήνα. Οι διαμαρτυρίες είπε επίσης η κ. Βελισσαρίου ήταν αναγκαίες γιατί και οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ έπρεπε να διαμαρτυρηθούν για τα αντιλαϊκά μέτρα και τις περικοπές των συντάξεων.

Αναφορά έγινε και στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες του σωματείου με κυρίαρχη τις οικονομικές διακοπές στα Λουτρά της Αιδηψού.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 12ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Οι εκλογικές διαδικασίες του σωματείου θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στα γραφεία του στην οδό Αγίας Παρασκευής 21, δίπλα στο ΚΤΕΛ.

Οι υποψηφιότητες είναι οι εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Βελισσαρίου Ζωή, Φτεριώτης Αθανάσιος, Κουκουλιάτρας Δημήτριος , Καρράς Σωκράτης, Κουβαρά Βασιλική, Λέτσιος Στέργιος, Κοκκώνη Δήμητρα, Σιαμέτης Δημήτριος, Ζυγούλης Θεόδωρος, Μιχαλόπουλος Νικόλαος, Μπαλιάφας Πολυνείκης.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Μπίλιος Αναστάσιος, Ντάλλα Παρασκευή, Γκίμας Απόστολος

Αντιπρόσωποι για την ΠΟΣ:

Βελισσαρίου Ζωή, Φτεργιώτης Αθανάσιος, Λέτσιος Στέργιος, Καρράς Σωκράτης

Εφορευτική Επιτροπή:

Μπλάντας Φώτης, Χατζηζήσης Δημήτριος, Αντιγόνη Βελισσαρίου, Τσακνάκης Ηλίας

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass