ΕΚΤΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ

"Όμηρος" στο σπίτι του άτομο με κινητικά προβλήματα

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2017 15:23

"Όμηρος" και δέσμιος μιας ιδιότυπης αντιπαράθεσης δύο διαχειριστών πολυκατοικίας με φόντο τα χρέη προς τη ΔΕΗ, βρίσκεται συμπολίτης μας, ηλικιωμένο άτομο με κινητικά προβλήματα.

Εκτός από τους περιορισμούς που ούτως ή άλλως θέτει η «αναπηρία» του, τις τελευταίες ημέρες ως ένοικος πολυώροφης οικοδομής στο κέντρο της Λάρισας, αδυνατεί να οργανώσει την καθημερινότητά του, επειδή η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου, λόγω οφειλής.

 Η οφειλή δεν είναι δική του, δεν έχει ο ίδιος κάποιο χρέος προς τη ΔΕΗ, αλλά ο πρώην διαχειριστής της πολυκατοικίας άφησε τα καθήκοντά του με ένα "φέσι" 3.500 ευρώ προς την επιχείρηση, εξαιτίας ανεξόφλητων λογαριασμών κάποιων ενοίκων. Η ΔΕΗ, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει επιδοθεί σε μπαράζ διακοπών ρεύματος σε κακοπληρωτές, άφησε το κοινόχρηστο χώρο του κτιρίου χωρίς ηλεκτρικό και κατ' επέκταση χωρίς ασανσέρ, διαμηνύοντας πως η επανασύνδεση θα γίνει μόνο με εξόφληση του ποσού ή με ρύθμιση. Με προκαταβολή 500 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Ο νέος διαχειριστής, επωμιζόμενος το χρέος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα εγκλωβισμένος σε μια γραφειοκρατική διαδικασία, με πληρεξούσια και εξουσιοδοτήσεις χωρίς να λείπουν και οι διενέξεις με τον προηγούμενο διαχειριστή…

Ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας όμως, από τα μέσα Ιανουαρίου, αδυνατώντας να κάνει χρήση της σκάλας, βρίσκεται εγκλωβισμένος στο σπίτι του με τις ανάγκες του να έχουν πολλαπλασιαστεί. Έχοντας την πρόθεση να πληρώσει ο ίδιος την προκαταβολή της ρύθμισης του χρέους προς τη ΔΕΗ, ευελπιστεί το πρόβλημα να διευθετηθεί με τον καλύτερο τρόπο και πρό παντός άμεσα…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass