ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κόβουν πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2017 8:00

*Την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποιεί σήμερα η Φιλαρμονική του Δ.Ω.Λ. στις 8 το βράδυ στην αίθουσα προβών Φιλαρμονικής.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Οι δασκάλες και οι νηπιαγωγοί που έχουν συνταξιοδοτηθεί θα κόψουν την πίτα τους στις 6 μ.μ. στην ταβέρνα «Παραμύθι».

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Γεωργίου Δήμου Κιλελέρ πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 7:30 μ.μ. στο Cafe Bar «Epicure 5» στην οδό Μαρίνου Αντύπα 2 και Κούμα (πάνω από το κατάστημα Public στην Κεντρική πλατεία 5ος όροφος). Προσέλευση από 5.30 μ.μ.

*Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ν. Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Moustaki, Φιλελλοίνων 60 στο Φρούριο (Λάρισα). Ώρα προσέλευσης: 8 μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974073952 Κατερίνα Κοθρά αντιπρόεδρος του Συνδέσμου.

*Ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Πτυχ. Πανεπιστημίου Ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει τη μουσική εκδήλωση «La Musique de Paris» και την κοπή πίτας, στις 8 μ.μ., στο «Μπαράκι του Μύλου».

* Τη βασιλόπιτα κόβει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ- ΤΑΕ Λάρισας, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας, στον 3ο όροφο.

*Ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών ο «Άγιος Αχίλλιος» θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 7:30 μ.μ., στην ταβέρνα «Φιλελλήνων» και στην οδό Φιλελλήνων στο Φρούριο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410-615248.

*Η καθιερωμένη ετήσια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Προγράμματος «Άθληση και Γυναίκα» του Αθλητικού τμήματος της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 μ.μ. στον «ΜΥΛΟ 1927».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*«Οι φίλοι της βιβλιοθήκης» στις 8:30 μ.μ., θα κόψουν πίτα για το 2017, στην ταβέρνα «Του Στέλιου», Θερμοπυλών 71 στον Αμπελώνα.

*Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Π.Φ.Υ. του ΠΕΔΥ – ΜΥ Λάρισας θα κόψει την πίτα του στις 9:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Λαδοφάναρο».

*Η «Λαρισαϊκή Λέσχη» διοργανώνει την ετήσια κοπή πίτας στις 9 στο κέντρο «Αστέρας». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί το Δεύτερο βραβείο «Ευποιίας» της Λέσχης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983-512341.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, στις 7.30 μ.μ., στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο (Ρούσβελτ 59 Λάρισα).

* Τον ετήσιο χορό τους θα πραγματοποιήσουν στις 9 μ.μ. στο κέντρο Palladium, τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών ν. Λάρισας.

* Τον ετήσιο χορό του διοργανώνει το Σωματείο Φίλων της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Η εκδήλωση θα γίνει στο κέντρο «Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας- Αμπελώνα), με ώρα έναρξης 9 μ.μ.

*Την πίτα του κόβει το Κ.Α.Π.Η. Ομορφοχωρίου στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Παράλληλα, θα γίνει έγκριση του διοικητικού απολογισμού και της οικονομικής διαχείρισης για το 2016, έκθεση Εκλεκτικής Επιτροπής και ενημέρωση για τα προβλήματα του Κ.Α.Π.Η.

*Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αετομηλιτσιωτών «Το Ντένισκο» διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο κέντρο «Λιόγερμα» (6ο χλμ. Λάρισα-Αμπελώνα).

* Το Περιφερειακό τμήμα των Συνταξιούχων ΟΤΕ Λαρίσης, διοργανώνει την κοπή της βασιλόπιτας και τη χοροεσπερίδα του, στο κέντρο «Αστέρας» 5ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα, στις 8.30 μ.μ. Προσέλευση μόνο με δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2410 -251788 και 6977- 239975.

* Ο χορός του συλλόγου Γριζανιτών θα γίνει στο κέντρο «Ανεμόμυλος».

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Γρηγοριάδειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λαρισαίων, στις 11 το πρωί.

* Ο Σύλλογος Τρίτεκνων Ν. Λάρισας, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, του στις 6:30 το απόγευμα στο «Village» (4ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας). Είσοδος ελεύθερη.

*Ο Σύλλογος Καρυωτών Λάρισας και περιχώρων «Ο ΖΕΥΣ» κόβει την πίτα του στις 11.30 το πρωί στο cafe – bar - restaurant «Passerella» Βενιζέλου 115 και Απόλλωνος (Αρχαίο Θέατρο) β΄ όροφος.

*Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλήθρου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στις 12μ. στο κέντρο «Κιβωτός» (όπισθεν γηπέδου Αλκαζάρ). Πληροφορίες Ε. Καραγιώργου: 6977-597583.

* Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 12.30 το μεσημέρι στην ταβέρνα «Λαδοφάναρο» στον Λόφο του Φρουρίου. Το γεύμα είναι δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου. Καλούνται να προσέλθουν όλα τα μέλη και όσα νέα μέλη επιθυμούν.

*Το Κ.Α.Π.Η. Δελερίων στις 11 π.μ. κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο χώρο του Κ.Α.Π.Η.

* Το Κ.Α.Π.Η. Ροδιάς στις 12 μ. κόβει την πίτα του στο χώρο του Κ.Α.Π.Η.

* Ο εκπολιτιστικός σύλλογος των Λαρισαίων Αγιωργητών Καρδίτσας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου (Βενιζέλου 153) στις 11 το πρωί.

*Ο Πιερικός Σύλλογος ν. Λάρισας «Ολύμπιος Ξένιος Ζευς» θα κόψει πίτα στη 1 το μεσημέρι στο κέντρο «Piatelas» Βύρωνος 6, στο Λόφο του Φρουρίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων «Η Ξηροκρανιά», πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του στις 8:30 μ.μ., στο κέντρο διασκέδασης «Λιόγερμα» στο 5ο χλμ. Γιάννουλης - Αμπελώνα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Μορφωτικός Σύλλογος Όσσας πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του, στην ταβέρνα - ψησταριά του Γιάννη Κατσιάνη ο «Ζάχος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass