ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Προετοιμάζονται στα Μεσάγγαλα για το καλοκαίρι

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2017 12:00

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην ταβέρνα «Αγνάντι» η γενική συνέλευση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Γελαδάρης ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του συλλόγου και στη συνέχεια παρουσίασε θέματα που απασχολούν τον οικισμό, τα οποία όπως είπε «θα πρέπει να λυθούν πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν».

Ο κ. Γελαδάρης ενημέρωσε για την τράπεζα αίματος που ίδρυσε ο σύλλογος και πολλά μέλη έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ τόνισε την καλή συνεργασία συλλόγου - επιτροπής εκκλησίας και ιδιαιτέρα με τον κ. Βογδόπουλο Μπάμπη, για τη λειτουργία την ημέρα των Θεοφανίων και τη δενδροφύτευση του προαύλειου χώρου της Αγίας Παρασκευής.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο ταμίας κ. Φώτης Μητσιάκος, ενημερώνοντας για τα οικονομικά του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Τεμπών, κ. Διψάνας Αχιλλέας υποσχέθηκε ότι τα θέματα που έθεσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, θα φροντίσει να υλοποιηθούν, ενώ τόνισε ότι θα ξεκινήσει η διαδικασία ώστε το καλοκαίρι να λειτουργήσει λαϊκή αγορά, καθώς ο Δήμος Τεμπών μπορεί να καλύψει και μικροπωλητές και παραγωγή.

Επίσης μίλησε και ο κ. Ζαφείρης Κωνσταντίνος, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μεσαγγάλων, επισημαίνοντας ότι θα ολοκληρωθεί η οδοσήμανση του οικισμού ως την άνοιξη.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο πρόεδρος του Καστρί Λουτρού κ. Σαπουτζής Γιώργος, η κ. Μπακόλα Γαρουφαλιά πρόεδρος παραλίας Κουλούρας και ο κ. Νάτσης Γιώργος ο οποίος αναφέρθηκε σε έργα που θα πρέπει να γίνουν για τα όμβρια ύδατα στον οικισμό, και ο κ. Χρήστος Μητσιάκος που βοήθησε στη μηχανοργάνωση του συλλόγου και στη δημιουργία της ιστοσελίδας του αφιλοκερδώς.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μανόλης Γιώργος, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Νικολάου Γιώργος, Λάμπρος Σωτηρίου, Καραναστάσης Θανάσης, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Θωμά Λάρισας Αραμπατζής Γιώργος, ο πρόεδρος Ξενοδόχων κ. Πολύζος Γιώργος, ο πρόεδρος Επαγγελματιών κ. Βολιώτης Θεοφάνης, ο φύλακας του οικισμού (Σεκιούριτι) Σοφίτης Θωμάς κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass